Gloin
''Far Over The Misty Mountains Cold...''
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Kasma Sorunu'nu anlatıcağım.
Arkadaşlar her derde deva Gloin Usta'nın çözümleri ile bu olayları çözeceğiz.
İlk olarak arkadaşlar CS GO Oyun İçi Ayarları verelim.
Evrensel Gölge Kalitesi : Çok Düşük yapmalısınız en iyi oyuncular bile düşükte oynar.
Model & Doku Detayı : Düşük seçeneğine almalısınız.
Efekt Detayı : Düşük seçeneğine almalısınız.
Shader Detayı : Düşük seçeneğine almalısınız.
Çoklu CPU Kullanımı : Devre Dışı bırakmanız gerekiyor.
Keskinliği Yumuşatma Modu FFA : Yok moduna almalısınız.
Doku Filtreleme Modu : İki Doğrusal Süzme almalısınız yoksa ciddi derecede kasabilir.
FXAA Keskinliği Yumuşatma Modu : Devre dışı bırakmalısınız.
Dikey Eşitleme Modu : Devre Dışı bırakmalısınız.
Hareket İzi : Devre Dışı bırakmalsınız.
Şimdi derde deva olan Gloin Usta'nın çözümlerine geçelim.
1.Gloin Usta Çözümü :
Arkadaşlar temp dosyası sürekli olarak virüs varsa kendi kendini dolduruyor ve bu fps düşmesine neden oluyor. Bundan dolayı temp dosyasındakileri silmek lazım.
Başlat yerine geliyoruz. %temp% yazıyoruz ve enter yapıyoruz. Ve dosyaya girip içindekilerin hepsini siliyoruz.
Haa derseniz ki ben uzun yoldan girmek istiyorum AppData'ya girip Local bölümüne giriyoruz.
AppData'ya girmek için Bilgisayar'a tıklayıp üstte olan yere %appdata% yazıyoruz.
2.Gloin Usta Çözümü :
Bilgisayarınızda bolca log ve diğer boş dosyalar vb şeyler bulunur. Bunları silmeniz gerek bunun için C:\Windows\System32\winevt\Logs yerine girerek izin verilen bütün logları siliyoruz arkadaşlar. Bazı kişilerin hiç silmediği için 130gb bile log olabiliyor. Kesinlikle arada girip silmeniz lazım yoksa bilgisayar yavaşlar ve oyun oynama zevkiniz gider. FPS düşmesini direk olarak etkiler.
Arkadaşlar bu da bir diğer FPS düşürten dosyadır. Bilgisayar'a tıklıyoruz. C diskine giriyoruz. Windows'a tıklıyoruz ve klasörlerden Prefetch adlı dosyaya giriyoruz. İçindeki boş şeyleri siliyoruz.
4.Gloin Usta Çözümü :
Ekran kartınız AMD, İntel veya Nvidia olabilir farketmez. Bu Ekran Kartlarının önerilen ayarları vardır onları yapabilirsiniz.
5.Gloin Usta Çözümü :
Combofix adlı programı yükleyerek boş dosyaları ve virüsleri silebilirsiniz.
gezginler.net/indir/i/7011/
Diğer CS GO Konularım :
forum.gamer.com.tr/konu/cs-go-baslatma-secenekleri.372062/
forum.gamer.com.tr/konu/cs-go-vac-ban.370040/
forum.gamer.com.tr/konu/cs-go-wall-hack.370101/
forum.gamer.com.tr/=konu/cs-go-vac-oturumunu-dogrulayamadi.370007/
forum.gamer.com.tr/konu/csgo-skin.369727/
forum.gamer.com.tr/konu/csgo-crosshair.369295/
Evet forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Kasma Sorunu konusu anlattım ve çözümlerini verdim. İyi forumlar !
Son düzenleme: