CS GO Konsol Açma

KazımOyunda38

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Cs Go Konsol Açma
Forum kullanıcıları ve Forumda sorulan soruyu bulmaya çalışan kardeşlerim herkese merhaba!

Bugün size Cs Go ( Counter Strike Global Offensive) oynunda konsol açmayı öğreteceğim. Cs Go yapımcıları Cs 1.6' da olan konsol açma görevini "é" tuşundan almışlar ve biraz faklılığa gitmişler. Şimdi nasıl yapacağınızı anlatayım. Bunun birden fazla yolu olmasına rağmen ben size en kolay yolunu anlatmaya çalışacağım. Aslında biraz basit bir yol yani sizi fazla uğraştırmayacak. Bunu herkes yapabilir. Cs Go yapımcısı neden konsol açma tuşunun görevini alıp biraz uğraştıracak şekilde bizim bir tuşu o göreve atamamız biraz saçma olmuş. Neden böyle bir değişiklik yaptılar anlam veremiyorum. Bence eskisi gibi görev "é" tuşunda olmalıydı. En azından oyuncular yabancılık çekmemiş olabilirlerdi ve Cs Go oyununda nasıl konsol açacağını bulana kadar kaybettiği zamanı değerli şeyler için ayırabilirlerdi veya oyun oynarlardı ama Cs Go yapımcısı yapmamış işte. Bizim elimizden bir şey gelmez.
Şimdi yapmanız gerekenleri size anlatayım

1.Adım: Oyunda Seçenekler bölümünü açmalısınız.
2.Adım: Klavye/Fare Ayarları kısmana girin.
3.Adım: ToggleConsole kısmını F9 tuşuna ayarlayın ve ayarladıktan sonra kaydetmeyi unutmayın
4.Adım: Oyuna girip ve F9 tuşuna basın.
İşte bu kadar. Konsol açılmıştır.

Artık ne isterseniz yapabilirsiniz. İyi Oyunlar dilerim

Son düzenleme: