CS:GO Kutu Açmak Mı Silah Almak Mı?

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
10 tl var steamde. Sizce kutu mu açsam yoksa silah mı alsam ? önerilerinizi bekliyorum.

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pahalı bir şey almayacaksan satın al fakat eğer gözün Asimovv silahlarda falan ise kutu aç, 10TL ye anca 1 kutu açarsın ve muhtemelen 0,05 - 2 TL lik bir silah gelecektir.

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pahalı bir şey almayacaksan satın al fakat eğer gözün Asimovv silahlarda falan ise kutu aç, 10TL ye anca 1 kutu açarsın ve muhtemelen 0,05 - 2 TL lik bir silah gelecektir.
Bi kere asimov çıkarmıştım (ilk kutudan) ondan umutluydum fakat kötü bir şey çıkarsa 6 tl çöp oluyor[DOUBLEPOST=1427650806,1427650644][/DOUBLEPOST]
Hangi kutuyu açsam sence ?

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kutu açıcaksan 40'tan aşağı kutun olmaması lazım yoksa bir şey elde edemezsin.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Statrak Asiimov çıkardığında ben:
:( :( :( Merak Ettim Siteye Girdim steam'n (kaç tl Oldugunu) 300.000kr diye En altta bir şey Çıktı steam hesabım açık olmadgndan dolayı Tıkladım Aç Dedi Sonra Yazdm Şifreyi , Hotmail e gir felan dedi girene kadar... Onu Biri Almış :( :( [şu an Ağlıyorum] Ama birde Kafamda Şüphe Var 300.000 Kr Kaç Tl Ediyor ?

hachiro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
:( :( :( Merak Ettim Siteye Girdim Steam'n (kaç tl Oldugunu) 300.000kr diye En altta bir şey Çıktı Steam hesabım açık olmadgndan dolayı Tıkladım Aç Dedi Sonra Yazdm Şifreyi , Hotmail e gir felan dedi girene kadar... Onu Biri Almış :( :( [şu an Ağlıyorum] Ama birde Kafamda Şüphe Var 300.000 Kr Kaç Tl Ediyor ?
300bin tl