CS:GO Nasıl Satın Alınır?

ByGlitch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nedir?
FPS oyunu olan bu oyun birçok ülkede sevinen ve oynanan bir oyundur.
Nasıl Satın Alınır?
Bu oyunu oynayabilmeniz için 2 şey gerekir.
1-Steam
2-Para
Alınışı çok basit,steama girip arama motoruna Counter Strike Global Offensive yazıyorsunuz.Karşınıza oyun geldinde üzerine tıklayıp açıyorsunuz.
Ardından oyunun resimleri,videoları,hakkında,sistem gereksinimleri ve para miktarı.

Kaç Para?
Oyunun genel fiyatı 24TL'dir fakat bu özel günler,bayram,yıl başı günlerinde 12TL civarı olur.

İşte bir foto
Counter-Strike.jpg

Sistem Gereksinimleri

• Minimum:
    • İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
    • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor ya da daha iyisi
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
Mac OS X Kullanıcıysanız;

• Minimum:
    • İşletim Sistemi: MacOS X 10.6.6 ya da daha hızlısı
    • İşlemci: Intel Core Duo Processor (2GHz ya da daha iyisi)
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: ATI Radeon HD 2400 or better / NVidia 8600M or better
Steam OS + Linux Kullanıcıysanız;

• Minimum:
    • İşletim Sistemi: Ubuntu 12.04
    • İşlemci: 64-bit Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1
    • Ses Kartı: OpenAL Compatible Ses Kartı

Son düzenleme:

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
- İlk önce yazıların renkleri kötü gözüküyor. Kırmızı çok göz alıyor, siyah arkaplan ile kayboluyor. (Yeni tema bazlı)
- Tanım çok dandik ve kısa. Uzun ve bilgi verici bir yazı olmalı.
- "Nasıl yapılı?" adlı bir konuda daha çok o konunun nasıl yapılacağı ile ilgili olmalı. Sistem gereksinimleri değil.
- Kaç para kısmı tamam ancak G2A, Kinguin gibi alternatif satın alma metodları eklenebilir. Ayrıca CS:GO'nun PS3 sürümü mevcut.
Resim M.Ö.den kalma herhalde. Bir ekran görüntüsü almak ne kadar zor olabilir?
Lütfen konu açmadan önce konunuzun kalitesine bir bakın.​

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Renkler çok göz yoruyor sitenin normal rengini kullanırsan daha iyi olur,önemli yerlerde renkleri zaten koyarsın.

ByGlitch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- İlk önce yazıların renkleri kötü gözüküyor. Kırmızı çok göz alıyor, siyah arkaplan ile kayboluyor. (Yeni tema bazlı)
- Tanım çok dandik ve kısa. Uzun ve bilgi verici bir yazı olmalı.
- "Nasıl yapılı?" adlı bir konuda daha çok o konunun nasıl yapılacağı ile ilgili olmalı. Sistem gereksinimleri değil.
- Kaç para kısmı tamam ancak G2A, Kinguin gibi alternatif satın alma metodları eklenebilir. Ayrıca CS:GO'nun PS3 sürümü mevcut.
Resim M.Ö.den kalma herhalde. Bir ekran görüntüsü almak ne kadar zor olabilir?
Lütfen konu açmadan önce konunuzun kalitesine bir bakın.​
İlk öncelikle bu benim ilk deneyimim
İkincisi tema bende farklı oldu icin siyahın arka planda kayboldunu farketmedim
Üçüncüsü Resim M.Ö.'den kalma felan deil
Dördüncüsü PS3 görseydim koyardım(gördümü koydum)
Beşincisi tanım bence gayet iyi size elimden geldince anlattım yetkililer gördü ve gayet iyi dedi.
Altıncısı PC'yavaş oldu icin steam sitesine ve steam uygulamasına zar zor giriyorum.

Emek vermişsin zaman harcamışsın hepsi için ellerine sağlık ama yazar adayları olarak keşke biraz baksak aynı konudan var mı acaba diye?
https://forum.gamer.com.tr/konu/cs-go-nasil-alinir.359369/
Merhaba;
Bildiriminiz için teşekkürler fakat ben arattımda çıkmamıştı ve bende bu konuyu alınca yaptım.

Renkler çok göz yoruyor sitenin normal rengini kullanırsan daha iyi olur,önemli yerlerde renkleri zaten koyarsın.
Dediğim gibi sitenin teması bende farklı olduğu icin kırmızının göz aldığını farketmemiştim.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
İlk öncelikle bu benim ilk deneyimim
İkincisi tema bende farklı oldu icin siyahın arka planda kayboldunu farketmedim
Üçüncüsü Resim M.Ö.'den kalma felan deil
Dördüncüsü PS3 görseydim koyardım(gördümü koydum)
Beşincisi tanım bence gayet iyi size elimden geldince anlattım yetkililer gördü ve gayet iyi dedi.
Altıncısı PC'yavaş oldu icin steam sitesine ve steam uygulamasına zar zor giriyorum.
3- Evet M.Ö.den kalma :) Steam o temadan sonra bir kaç kez tema değiştirdi...
4- Konu açmadan önce araştırma lütfen...

5- "Counter Strike: Global Offensive Hidden Path Entertainment ve Valve Corporation tarafından geliştirilen birinci sahış nişancı oyunudur. CS:GO Ağustos 2012'de Windows, OS X, Xbox 360 ve Playstation 3 için yayınlanmıştır. Oyun şu an dünyanın en çok oynanan çevrimiçi oyunlarından biridir ve E-Sport sektörünün göz bebeklerindendir. Oyun hala büyümektedir ve topluluk tarafından yapılan içeriklere ev sahipliği yapmaktadır."
Zor mu? Bu yazıyı 3 dakika içerisinde yazdım. Peki şimdi hangi tanım daha iyi ve daha yararlı?

6-Bu bir bahane değil. Eğer konu hazırlıyorsanız bazı şeylere katlanmak zorundasınız. Eğer "yok internet gitti, yok bilgisayar dondu, yok yazıyı patatesten yazıyorum" gibi bahanelerin arkasına saklanacaksanız bence yazar olmayı denemeyin :(

Bu arada...