CS:GO ne zaman indirime girer ?

BerkantKT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO ne zaman indirime girer ?

Evet arkadaşlar başlıktada anlıyacağınız gibi cs:go nun ne zaman indirime girceğini merak ediyorum

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Cadılar bayramında indireme girer diye düşünüyorum. Yılbaşında da girebilir. Ayriyeten kış indirimleri de olacaktır.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Mevsim indirimlerinde fiyatı genelde 12 TL oluyor.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok ucuz değil mi ya :D
12 tl bile fazla bu oyuna gerçekten, bilerek hile engellemiyorlar 12 tl çok fazla bu oyuna.
İsteseler rahatlıkla engellerler tüm hileleri ama işlerine gelmediği için engellemiyorlar, zengin hile satın alan kullanıcılarını kaçırırlar sonuçta :)

Counter Strike 1.6'da ücretsiz hadi hileyi engellemezler, hadi eyvallahta bu CS:GO ücretli bir oyun. Ücretli bir oyun ise verdiğimiz ücreti gerçekten karşılamalı, hile korumasını geliştirsinler. Hataları, bugları düzeltmiyorlar hep değişik olaylar getiriyorlar. En son bi operasyon olayı geldi, ne gerek var ona... Sen önce buglarını çöz, hile korumasını geliştir ondan sonra yenilik getirmek ile uğraş.

Seçkin hesabım, 5 arkadaşım ile giriyorum yine hile geliyor... Half Life 3 inşallah gelirde, hemen kurtuluruz CS:GO'den.

YamannT

Yaman
En iyi cevaplar
0
24TL fiyatında almıştım, bir kaç gün sonra 3TL olmuştu. Fena koymuştu resmen bir dram yaşadım :(