CS:GO oynayanlar ?

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar, cs:go oynayan arkadaşlar steam linkini yorum olarak atarsa beraber oyun oynayabiliriz vs. aktiviteler gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum. Profil linklerinizi bekliyorum.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Oynayan Steve diye birini tanıyorum ama rage quit atmıştı en son o yüzden bıraktı.

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler 3.csgoyu aldim o yuzden daha rutbem yok yeni yeni kasiliyom kabul ederseniz steam burakcanuysall skype burakcanuysall

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler bir kişi linkini koymuş sadece, linkinizi koyarsanız ekleyeyim en azından :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Açık açık oyunun ibresini yerinden saptırdıklarından ve communitysinin %70 inden fazlasının rus olup oyunda size manyakça durduk yere haksız söz ve küfürde bulunan insanlardan ötürü, iyi oyun ...

cebel123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açık açık oyunun ibresini yerinden saptırdıklarından ve communitysinin %70 inden fazlasının rus olup oyunda size manyakça durduk yere haksız söz ve küfürde bulunan insanlardan ötürü, iyi oyun ...
Yav valla gece gece güldürdün fakat harbi haklsın :D sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :) Söylediğin şeylere gelince pek kafayı takmıyorum ruslara cyka blat de geç :D