CS GO Skin Alma

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali
oyun-forumu.png


cs_go_.jpg


CS GO Skin Alma

Selamlar sevgili Forum Gamer takipçileri bugün konumuzda CS:GO oyununda nasıl skin alabileceğinizden bahsedeceğim.

Öncelikle Counter Strike Global Offensive skini nedir?
Birçok oyunun skin anlayışı farklıdır. Bazı oyunlara skinler size ek özellikler verebilirken bazı oyunlarda ise sadece görünüm amaçlı satılırlar.
Counter Strike Global Offensive için skin görünüm amaçlı skin türüne girmektedir. Eğer Counter Strike Global Offensive oyunu için bir skin almak istiyorsanız öncelikle bu skinin sizin için görünüş dışında bir fayda sağlamayacağını söyleyebiliriz.

Skini alma işlemini yapacağımız uygulama tabii ki oyunu oynadığınız platform olan Steam. Skin alma işlemini gerçekleştirmeniz için tabii ki hesabınızda alacağınız skinin fiyatı kadar para olmalıdır. Fakat satın alma işlemini yaparken ön sipariş verebiliyorsunuz yani piyasasının altında bir fiyata koyabilirsiniz belli mi olur siz onu koyarsınız unutursunuz ve fiyatı düşer sizde otomatik bir şekilde alırsınız. Biz anında satın alacak bir alıcı olarak konuya yaklaşalım.
Öncelikle Steam'i açalım. Ardından üstteki Topluluk yazısının üstüne gelelim ve oradan Pazar'a tıklayalım.
steam.pazar.png
Pazara tıkladıktan sonra açılan sayfada biraz aşağı inelim arama kısmını göreceksiniz onun altında da Counter Strike Global Offensive olacak ona tıklayalım.
steam.aracs.png
Ardından arama kısmına almak istediğim eşya ismini yazalım örneğin ben AWP Boom istiyorum.
steam.awp.png
AWP Boom yazdığımda Steam Pazarında kullanıcıların sattığı bütün AWP Boom skinleri çıkıyor. Örneğin ben Az Aşınmış bir AWP Boom almak istiyorum spoyler içindeki fotoğrafın en üstünde gördüğünüz gibi AWP | Boom (Az Aşınmış) ona tıklıyorum. Tıkladıktan sonra biraz aşağı iniyorum ve satıcıları görüyorum.
steam.liste.png
En üstte yani en ucuzu 80,82 TL olan bir AWP | Boom skini var ben en ucuz olduğu için onu alacağım. Yanındaki yeşil Satın ala basıyoruz ve önümüze böyle bir sayfa açılıyor.
steam.satınal.png
Burada eğer Steam'de yeterli paranız varsa "PARA EKLE" kısmı yerine satın al kısmı olacaktır. Ona basarak satın alabilirsiniz eğer paranız yoksa da "PARA EKLE" butonuna basarak gerekli parayı Steam hesabınıza ödeme yönetiminizi seçerek yükledikten sonra satın alabilirsiniz. Ayrıca bu ekrandan "PARA EKLE" butonuna basarak satın almada bir avantajınız var Steam'in para yükleme noktaları var 10, 20 vb. böyle gidiyor net paralar örneğin bir skin 80,52 TL ise siz direk 80,52 TL yükleyebiliyorsunuz böyle bir avantajı mevcut fakat 10 TL altı skinlerde böyle bir şey mevcut değil çünkü Steam'e 10 TL altı para yükleyemiyoruz (Steam Para Kodları dışında). Eğer ben başka bir şey almam bir tek bunu alırım diyorsanız direk bu şekilde alın ve onu aldıktan sonra fazladan bakiyeniz kalmasın.

Evet arkadaşlar bir konumuzun sonuna geldik ben skinlere çok para harcamayı doğru bir davranış olarak bulmuyorum ben hiç almadım mı aldım fakat 20 TL'lik falan almıştım sizin de skinlere çok para harcamamanızı öneriyorum. Sonuçta tek özelliği görünüm olan bir şeye çok para vermeye gerek yok. Fakat hevesiniz var ise benim gibi 20-30 TL'lik alabilirsiniz. Fakat bu hevesle almış biri olarak söylüyorum bence almanıza gerek yok.

Evet bir sonraki konumuzda görüşmek üzere iyi forumlar dilerim.
 



Üst