CS GO Vac Ban

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0

123339BCA40E64C37B0C60B56DBE3C869FCE084E.png

CS GO Vac Ban
Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Vac Ban olayını anlatacağım.
Öncelikle konuya girmeden önce bir şey söyleyeceğim. Hile kullanmayın arkadaşlar pişmanlıktır. Ben kullanmadım çevremdeki arkadaşlarım kullandı ve değerli envanterleri çöpe gitti.

Neden CS GO Vac Ban ile yasaklanırız?
Arkadaşlar hile kullanırsanız hile anlaşılır ve sizi rapor ederler. Overwatch yetkisine sahip olan kişilerden birisi de sizi izler eğer hile kullandıysanız anlar ve sizi steam Ekibine yollar. Orada ilgili kanıtlar gözden geçirildikten sonra ban yersiniz.

CS GO Vac Ban yersek ne olur?
Arkadaşlar hesabınız ban yer ve bir daha CS GO Rekabetçi, Basit Eğlence, Silah Yarışı, Ölüm Maçı ve Atölye giremezsiniz. Topluluk Sunucuları için de aynı şey geçerli, vac koruması olan hiçbir sunucuya giremezsiniz. Vac korumasız CS GO sunucusu da bulmak zor zaten.

CS GO Vac Ban nasıl açılır?
Arkadaşlar düşük bir olasılıktır fakat Valve'ye ticket atarsanız düzgün bir İngilizce ile kanıtlarınızı sunarak haksız vac ban yediğinizi söylerseniz açılma olasılığından bahsedilebilir. Fakat bunu tek başına yapmak mantıksız olur arkadaşlarınızla birlikte toplu ticket atarsanız daha çok gözden geçirilir. Bu ticket tabii ki de kısa olmamalı, uzun ve anlaşılır bir itiraz metni olmalı. Tekrar söyleyeyim eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, "CS GO Vac Banım açılmaz" diyerek yazmaktan çekinmeyin, fakat "Gaben Abiii Ban Aaaaç" şeklinde değil..

CS GO Vac Ban kendi kendine açılır mı?
Arkadaşlar bu soruyu soranlar oluyor isterse 10 yıl geçsin veya 20 yıl geçsin yine açılmaz. Ticket atmadığınız sürece açılmaz.

Nasıl itiraz ederiz?
steam Destek yerinden itiraz edebilirsiniz. Tek başınıza itiraz etmenizi tavsiye etmiyorum arkadaşlarınızla edin ki gözüne girsin Destek Hattı'nın.

CS GO Vac Ban yersek ne gibi sorunlar olur?
Arkadaşlarınız tarafından hafif de olsa alaya alınabilirsiniz. Eğer tanınan biriyseniz bir daha güvenilmez olursunuz. Eğer steam Hesabınız pahalı bir envanter ise paranız boşuna gider takas yapamazsınız.

Evet forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Vac Ban olayını anlattım. İyi forumlar!

cs-go-sdn-source-2-sdn.jpg

Son düzenleme:

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Konu çöp (gloyin)

Yok leyn güzel olmuş ellerine sağlık :)