CS GO Wall Hack

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0

09a88cfc0b267505b65e2f80e40e0ca9.jpg

CS GO Wall Hack

Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Wall Hack kodunu anlatacağım.
En ünlü Youtuberlardan tutun, arkadaşları tarafından bile tanımayan Youtube Kanallarına kadar birçok kanal "CS GO Wall Hack Kodu ile arkadaşımı trolledim" tarzı videolar yayınlamıştır. İşte şimdi size o koddan bahsedeceğim. Başlıkta görüp hile sanmayın bu bir CS GO kodudur, hile değildir.

CS GO Wall Hack kodu ne işe yarar ?
Arkadaşlarınızla aim kasmak için oyuna girdiğinizde, arkadaşınızı trollemek için kullanabileceğiniz güzel bir kodtur veya like almak için Youtube kanalına komik olan bir video çekmenizde yardımcı olur. :)

Peki CS GO Wall Hack kodu nasıl yazılır ?
Steam hesabını açıp CS GO'ya giriş yapıyoruz.
Sonra Oyun Bul kısmına girip Atölye'ye tıklıyoruz.
Oyuna girip sv_cheats 1 yazıyoruz konsola.
r_drawothermodels 2 sonra bu kodu girip aktif ediyoruz.

CS GO Wall Hack kodu nasıl kapatılır?
CS GO Wall Hack kodunu, konsol'a r_drawothermodels 1 yazarak kapatabilirsiniz.

CS GO Wall Hack kodunun yararı nedir?
Size pek fazla yararı olacağını düşünmüyorum. Eğer arkadaşlarınızı güzel trollerseniz yüzünüzde bir gülücük oluşur tabii ki. :)
Fakat şöyle bir yararı var, bu kod ile aim geliştirebilirsiniz yararlı bir kod aslında. Arkadaşınız ve siz bu kodu kullanarak aynı anda oynayarak aim geliştirmeye çalışırsınız.

CS GO Wall Hack sunucularda kullanılabilir mi?
Arkadaşlar Atölye Özel Maçları hariç hiçbir sunucuda çalışmaz.

Zararı var mı?
Hayır arkadaşlar hiçbir zararı yoktur. Tamamen eğlence amaçlı bir kodtur. Sadece arkadaş trollersiniz ve aim kasarsınız.

Evet forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Wall Hack kodunu anlattım. İyi forumlar!

cover_photo_476920_1439756702.jpg

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rekabetci maçlarda çalışmaz boşuna denemeyin :) "deneyenler olacaktı kesin"

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
T R O L L E N D İ N .
Şahsen Bu Kodu Rekabetçi Oyun Modunda Çalıştırdım.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Rekabetci maçlarda çalışmaz boşuna denemeyin :) "deneyenler olacaktı kesin"
Atölye Özel Maçları hariç çalışmıyor evet bahsettim konuda :)

r_drawothermodels 1
Gelin bi maç atak hack değilim
Federal.RoWTeeN.proaim.cfg
Pıçak gel yiyosa !11!1111!

T R O L L E N D İ N .
O kadarda bahsettim halbuki...

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi bak ne gerek var şöle şeylere indiriyorsun xenos injector yüklüyorsun warmhook u giriyorsun oyuna basıyorsun dll i insert tuşuna basıyorsun tamamdır ehueuhhue her yerde çalışır (öle bir anlattım ki daha önce sanki hack kullandım (kullandım hiç eğlenceli değildi) )
T R O L L E N D İ N .
İNANDIM BEBİTOM UVV YERİM SENİ

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Şimdi bak ne gerek var şöle şeylere indiriyorsun xenos injector yüklüyorsun warmhook u giriyorsun oyuna basıyorsun dll i insert tuşuna basıyorsun tamamdır ehueuhhue her yerde çalışır (öle bir anlattım ki daha önce sanki hack kullandım (kullandım hiç eğlenceli değildi) )

İNANDIM BEBİTOM UVV YERİM SENİ
Sanırım CSGO'da Yenisin ? Eski BUGları Bilsen Konuşmazdın Böyle.
Youtube'de Videoları Var Zaten Araştır Biraz.

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Buglara Gaben emmi değil CS:GO ile uğraşan ekip bakıyor ama sen bilirsin.
Oyun Yapımcısı Valve (Gaben) Diyebiliriz. BUGlarıda Bu Kadar Büyük Bir Oyun Platform'u Çalışanları Bile Kapatamıyorsa O Oyunda Bir Sıkıntı Vardır. Oynanılan 5 Oyunun 3'ü Büyük İhtimalle Hile Geliyor. (Seçkin Maçlar Dahil) Adam Mevlana Explicit Yapıyor :p

EDIT: Linux İşletim Sistemleri Bile VAC Yemiyordu. 1 Ay Önce FIXlendi ve Oyun Ne Zaman Çıkarıldı Bi Hesapla İstersen.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyun Yapımcısı Valve (Gaben) Diyebiliriz. BUGlarıda Bu Kadar Büyük Bir Oyun Platform'u Çalışanları Bile Kapatamıyorsa O Oyunda Bir Sıkıntı Vardır. Oynanılan 5 Oyunun 3'ü Büyük İhtimalle Hile Geliyor. (Seçkin Maçlar Dahil) Adam Mevlana Explicit Yapıyor :p

EDIT: Linux İşletim Sistemleri Bile VAC Yemiyordu. 1 Ay Önce FIXlendi ve Oyun Ne Zaman Çıkarıldı Bi Hesapla İstersen.
Oyunun yapımcısının Gaben olduğundan değil, bugları kapatanın Gaben olduğunu söylediğin için böyle bir cevap verdim. Her oyunun bugları var ve kapatılsa bile yeni buglar bulunacağı için en profesyonel ekip bile çaresiz kalabiliyor. Dust 2 haritası haricinde diğer haritalarda çok hileye rastlanmıyor.