CS GO Yeni Arayüz

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
Mesajlar
164
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
361
Puanları
560


cs-go-arayüz.jpg



CS GO Yeni Arayüz

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) yapımcısı Valve, 2018 yılında, oyunun çıkış tarihinden bu yana kullandığı arayüzü değiştirme kararı aldı ve kolları sıvadı.
Artık modern bir arayüz olmayan ve bir o kadarda eski olan bu arayüz, değişime uğradı ve kullanıcılara farklı bir oyun oynuyormuş hissi verdirmeyi başardı.
Yepyeni ve modernize edilen bu arayüz, beta sürümüyle karşımıza çıktı. Peki yeni çıkan bu arayüzümüzde ne gibi değişiklikler oldu?
Bu yeni gelen arayüzün ne gibi değişiklikler getirdiğini daha oyunu açar açmaz farkedebilirsiniz. Oyunun açılışında bulunan başlangıç jeneriği ve oyunun logosu değişti.
Ayrıca oyuncunun profil bölümü tepeden tırnağa değişti. Oyundaki ayarlar bölümünden tutun; maç sırasında bulunan radara kadar her şeyi değişti.
İlk önce sağ tarafta tasarımı değiştirilen alana bakalım.
Sağ tarafın en üst basamağında sizin rütbeniz (1), unvanınız (2) ve rozetleriniz (3) bulunuyor.

Screenshot_4.jpg


Bir alt basamakta ise çevrimiçi arkadaşlar (1), yakındaki lobiler (2), en son maç oynanılan oyuncular (3) ve arkadaşlık istekleri (4) yer almaktadır.

Screenshot_1.png


Sağ tarafta işimiz bitti. Şimdi sıra sol tarafa geldi. Sol tarafın üst kısmında oyunla ilgili haberler, geliştirmeler bulunmaktadır.

Screenshot_2.png


Sol tarafın alt kısmında ise, satın alabileceğiniz oyundaki eşyalar (kuponlar), market ve kasa anahtarları bulunmaktadır.

Screenshot_3.png

Ve ortada ise oyuncunun karakteri mevcut... Peki bu arayüzle başka ne gibi özellikler eklendi?
Artık silahları animasyonlu ve 3 boyutlu olarak görüyoruz. Kasalar animasyonlu bir şekilde açılıyor. Harita seçme tasarımı değişti. Ve birçok yenilik daha...
Yeni arayüzünü denemek isteyen oyuncular Steam'den veya sosyal medyadan ayrıntılı bilgi sahibi olabilir.
Ayrıca bu yeni arayüzü 468 MB değerinde bir boyuta sahip. Eğer ki yeni arayüzünü denediniz ve eski arayüzüne dönmek istiyorsanız, 190 MB değerinde bir boyutu daha indiriyor. Çünkü yeni arayüzünü indirdiğinizde, eski arayüzünü Steam kaldırıyor, yok ediyor.
 


TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
Mesajlar
164
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
361
Puanları
560
Yeni arayüz güzel ama,
Yeni animasyonlar felan eklenmiş.
Bilgisayar Kastırmazmı o animasyonlar.
Tam CS:GO Alıcaktım yeni gelen güncelleme beni düşündürdü.
FPS'mi yükseltiyor yoksa FPS'mi azaltıyor bu arayüz ?
Bence animasyonlar ile performansı daha da güçlendirmiş. Kasma durumunu düşürmüş. Hem modern dünyaya uymak için hem de performans için böyle bir arayüzü ortaya çıkarmışlar. Lâkin bu arayüz daha betada. Yani yeni yeni özellikler eklenebilir. FPS'yi yükselteceğinden yanayım.
 

Üst