CSGO Crosshair

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0

aGEjVR.png

CSGO Crosshair
Merhaba forumun kadim üyeleri, size bu konuda çok açık bir şekilde CSGO Crosshair olayını anlatacağım.
Öncelikle her oyuncunun kendine göre bir Crosshair'ı vardır.
Ve bu Crosshair oyunda iyi oynamanızı sağlar.

Crosshair yapmak için 3 yol vardır :
  • Crosshair Generator ile kendinize bir crosshair yapmak.
  • CSGO Crosshair mapleri var o maplerden kendinize güzel bir crosshair seçmek.

qWB4Rd.png

Crosshair Generator ile kendinize has bir crosshair yapmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.Nasıl yapılıyor diyorsanız bu siteye giriyorsunuz.

tools.dathost.net/#alpha=200/color=5/color_b=50/color_r=50/color_g=250/dot=0/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=0.5/outline=0/outline_draw=0
ve girdikten sonra hemen sağ tarafta olan ayarlama yerinden ayarlayabilirsiniz.

Diğer crosshair olayı ise CSGO crashz’ CROSSHAIR GENERATOR V2 haritası ile profesyonel CSGO oyuncularının crosshairlarını seçebilirsiniz.
Bu harita nasıl indirilir derseniz :
Verdiğim adrese tıklıyorsunuz.

steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=turkish&id=308490450
Sayfaya geldikten sonra alt tarafta abone ol olucak abone oluyorsunuz.
r29gOz.png

Sonra CS:GO oyununa giriyorsunuz.
Oyna>Botlarla Çevrimdışı>Atölye>CSGO crashz haritasına basıp devam diyorsunuz ve haritaya giriyorsunuz.
Girdikten sonra karşınıza ünlü takımların oyuncularının crosshairları çıkıyor.
Ordan kendinize güzel bir crosshair seçip test edebilirsiniz.

Evet forumun kadim üyeleri,bu konuda size CSGO Crosshair olayını anlattım. İyi forumlar !

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi yanlış olmasın ama bu daha önce açılmamış mıydı? Öyle bir şeyler hatırlıyor gibiyim, kesin konuşmayayım da.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
crashz crosshair generator işime yarıyor.
Ben genelde circle kullanıyorum. Thickness 0.5 arttırıyorum. Bazende dot ile oynuyorum. Rengi de klasik yeşil yapıyorum.
Herkesin kendine göre bir crosshairi vardır doğru demişsin ancak crossharimin eleştirilmesine çok gıcık oluyorum.
''O nasıl bir şey? Nasıl oynayacaksın onunla? Adam vuramazsın ki onunla.'' tarzı laflara sinirleniyorum.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
crashz crosshair generator işime yarıyor.
Ben genelde circle kullanıyorum. Thickness 0.5 arttırıyorum. Bazende dot ile oynuyorum. Rengi de klasik yeşil yapıyorum.
Herkesin kendine göre bir crosshairi vardır doğru demişsin ancak crossharimin eleştirilmesine çok gıcık oluyorum.
''O nasıl bir şey? Nasıl oynayacaksın onunla? Adam vuramazsın ki onunla.'' tarzı laflara sinirleniyorum.
Senin dediğin gibi bende öyle insanlara çok sinir oluyorum.Ama istediği desinler takmıcaksın konuşsunlar anca.