CTRL + V Yapın En Son Ne Kopyalamışsınız Bakalım!

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu server açılacaktır isteyenler mount444 eklesin skype hamachi atıyorum: ******** ********* şifreleri 123 dür server rp dir.[DOUBLEPOST=1413750026,1413749844][/DOUBLEPOST]
Bu server açılacaktır isteyenler mount444 eklesin skype hamachi atıyorum: ******** ********* şifreleri 123 dür server rp dir.
(reklam sanmayın başka foruma reklam atarken kopyala yapmıştım umarım reklam sayılmaz )

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
[quot="Husamettin"]Beyliğimizin lideri uzun bir aradan sonra basına beyanatta bulundu.Osmanlı İslam Devleti adlı örgütü taklitçiler olarak niteleyen sultanımız direnişin yegane adresinin Yılanoğulları Beyliği olduğunun altını birkez daha çizerken Bursa Sancağında yaşananlar konusunda yazılı açıklama yayınladı.
"Yılanoğulları Beyliği olarak Anadolu topraklarındaki halkı görmezden gelen otoriter tek partili ve tek aileli yönetimlere her zaman karşı çıktık.Kuruluşumuzda bu gibi oluşumların yaptıkları zorbalıkların büyük payı vardır.Yılanoğulları vatandaşlarının ve yönetiminin tek ideali Anadolu topraklarını tek hedefi iktidarı kendi tekelinde bulundurmak isteyen uzlaşmaz paylaşmaz ukala oluşumlardan temizlemektir.Anadolu halkı er ya da geç uyanacaktır.Bursa Sancağı'nda yaşanan bu otoriter girişimi kınıyor ve bu girişimin müsebbibi SARUHANLI AİLESİ ne savaş ilan ediyoruz.Bursa'da paylaşımcı ve tüm grupların oluşturduğu ortak koalisyonla adaletli bir yönetim sergilemiş olan ve Bursa'nın istikrarınını tek sağlayabilecek olan Yıldırım_Bayezid önderliğindeki koalisyonu destekliyoruz.
Sultan Umud Han"

Yılanoğulları Beyliği Askeri Yetkilisi General Cezzar Değerlendirmelerde bulundu.
Cezzar:Gözünü iktidar hırsı bürümüş tek hedefi sancağı soymak olan Saruhanlı ailesi gelen istihbaratlara göre Gemlik'te kapana sıkışmıştır.Denize dökülmeleri yakındır dedi.

Hariciye Nazırımız Durrake hanımefendi:Bursa Sancağı'nda yaşananlardan en çok zarar görenin Bursa halkı olduğunu belirtirken Bursa eyaletine bağlı 3 kasaba sancaktan haklı gerekçelerle koparıldı buradaki halk mağdur durumda pazarlarda sıkıntılar gün geçtikçe artıyor.Ama inanınki bu saruhanlı ailesi denen grubun tüm sancağı soymasından kafalarına göre milleti cezalandırmalarından yeğdir.Bazı arkadaşlar eveleyip gevelemesinler biz köklü tarihimizde bunlara defalarca şahit olduk.

Neşriyat Nazırı
BankaH. Genel Müdürü
Husamettin YILANOĞLU
[/quot]

[hrp]OOC: Lütfen Genel Harekat ve Duruma uygun Roller yapınız[/hrp]

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
This entry was posted in %1$s and tagged %2$s. Bookmark the <a href=\"%3$s\" title=\"Permalink to %4$s\" rel=\"bookmark\">permalink</a>.