Cube World Nedir ?

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw amac ne??? Bn 2 lv zor oldm, yaratik fln kestim iksir yaptim tarim yagmaladim fakat oyunda yapacak baska birsey bulamadiim.

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw amac ne??? Bn 2 lv zor oldm, yaratik fln kestim iksir yaptim tarim yagmaladim fakat oyunda yapacak baska birsey bulamadiim.

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

Cube world kısmındaki konularıma bakabilirsin gayet anlatiyor.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Cube world de minecraft ın mekanikleri kesinlikle baz alınmamıştır,Oyunun minecraft la tek benzer tarafı grafikleri diye bilirsininiz,Onun dışında oyunun tamamiyle kendine özgü oyun mekanikleri vardır,Hele özellikle oyunun savaş mekanikleri gerçektende eşsizdir.[DOUBLEPOST=1374324606,1374324521][/DOUBLEPOST]
Benim cubewold'de 954423 Level Charim var.Nasil yaptgmi merak eden msj atsn :sırıtmak:

Cheat Engine ile yaptın değilmi?

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben yalvara yakara hamachideki adamlara upload ettirip indirmiştim :D
ama kasmadan oynanmıyordu :S
dünyanın en iyi markası olacaksın bide intel...en dandirik şeyleri sen satıyosun.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Birkere Cube World ile Minecraft'ın hiçbirşeyi aynı değildir, minecraft survival sandbox oyunuyken cubeworld bir rpg oyundur grafikleride benzemiyor sadece ondada her şey pixelden CubeWorlde Minecraft özentisi diyenler lütfen forumu bıraksın en yakın camdan atlasın.

Furk4n.TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamak İstiyorum Paralımı ?[DOUBLEPOST=1374448849,1374448726][/DOUBLEPOST]Paralıysa sp'sini verirmisiniz özelden şimdiden teşekkür ederim.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Money adlı kağıt parçası gerekiyor hani şu yeşil adamın resmi olan varya :D
para olum para :D