Cumlenin İlk Harfinin Büyük Olması Ve Map Çalınmasını Engelleme

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar.
3 Sorum Var . Konu Yeri Yanlıs Olabilir Cünkü Biri Plugin Biri Skript İstiyorum Neyse.
1.İnsan Konustuğunda Cumlesinin Yani Yazdığı Yazının İlk Harfinin Büyük Olması İstiyorum Ve Yazının İtalik Yazmasını İstiyorum Mümkün İse Skript Olsun
2.Map Çalınması Engellenebilirmi.Spigot Engelliyor Falan Diye Duymustum . Yardımlarınızı Bekliyorum , Teşekkürler :)
3.Oturma Skripti (Plugini Değil Skripti)

Son düzenleme:

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Onu essentialsdan yapabilirsin hem ram yemez.
2.Bilmiyorum
3.Oturma plugini script ile çok zor.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş essentialstan nasıl yapcamızı yazsaydın çok güzel olurdu :D &o konusmanın basına ekleyince italik oluyo ama cumlenin ilk harfini yapamıyorum
Cümlenin ilk harfini yapmak az çok zor skript replace sistemiyle yapabilirsin fakat bu da aşırı zamanını alır tek tek kelimeleri yazmak falan.
Essentialsdan ise config.yml'sinde Essentials Chat diye bir bölüm var o bölümde {DİSPLAYNAME} {MESSAGE} gibi yazılar yazar o Message yazısının başına &o koyarsan italik olur.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Onu essentialsdan yapabilirsin hem ram yemez.
2.Bilmiyorum
3.Oturma plugini script ile çok zor.
Çok mu zor ? :D
1 tane command block ile bile yapılır.
Mantığı ise merdivenin olduğu yere görünmez ve sessiz bir at spawnlamak o kadar :).
Daha lüx şeyler de yapılır fakat hepsinin mantığı ata dayanıyor.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantığı ise merdivenin olduğu yere görünmez ve sessiz bir at spawnlamak o kadar :).
Hmm ben minecartla yapıyodum :o hem daha iyi hem de at evcilleşmeden önce atabiliyo

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bukkitte genelde sandalyeye ok koyuyorsun sonra ok.setpassenger(oyuncu) o kadar basit :D