Merhaba, benden de eleştiri gelsin. Eğer o youtuber'lar ailevi sebeplerden dolayı youtube'ı bırakırsa para gider, 800 oyuncu rüyaya gider. Ve şunu unutmayın youtube'dan sunuculara giren pek kişi tanımamaktayım. Ve emin olun youtuber'lara sunucularda iyi oynamalarından, iyi oyuncu olduklarından abone değiller. O kadar like gelmiyor. Onlar eğlenceliler. Sen kendinden örnek verir misin? Youtuber'ların koydukları linklerden kaçına tıklıyorsun? Bilgilendirici videolarda değil. Oyun videolarında? Ve belki youtube batarsa?
Öncelikle selmlar , Hepiniz gereksizce bir sallama yapmışsınız ,
Bu ezik bir konuya nasıl yorum yapabilirim bilmiyorum , Domain Adresleri
Makine üzerinden alınmıştır , yani oradan öyle gözükmesi normal sizin bilmedigi işlere girmeniz beni -
Güldürüyor gerçekten, Nasıl söylenir O ( Mesaj kasma ) yerine biraz daha düzenli bir şekilde
Okuyup bildiklerini paylaşsınız ?
Ve Şunu unutmayın lütfen ücretli bir şekilde , Sizlerde Kalite yapabilirsiniz herkes gibi
Buna en güzel örnek şu olur genellikle ( banner - icon ) için para verisin ve en kaliteli banner ve -
İcon'a sahip olursunuz Veya buna benzer şeyler ile örnek verilebilir. Ben Orada yazmışım
( Yöncü bilişim sponsorlugunda ) yani oraya buraya gidip'de o domainleri almanız gereksiz olucak.
Tabi siz bilrisiniz alın benim için bir problem degil , Lakin 3 - 4 gün sonra kalktıgında farkı anlarsınız Konuyu çok uzattım gibi gözüküo bilmediginiz işlerin altına lütfen elinizi sokmayın Mesaj
Kasıcaksanız Plugin paketler bölümüne gidin lütfen , İyi Geceler İyi Oyunlar .
Bu ezik bir konuya nasıl yorum yapabilirim bilmiyorum , Domain Adresleri
Makine üzerinden alınmıştır , yani oradan öyle gözükmesi normal sizin bilmedigi işlere girmeniz beni -
Güldürüyor gerçekten, Nasıl söylenir O ( Mesaj kasma ) yerine biraz daha düzenli bir şekilde
Okuyup bildiklerini paylaşsınız ?
Ve Şunu unutmayın lütfen ücretli bir şekilde , Sizlerde Kalite yapabilirsiniz herkes gibi
Buna en güzel örnek şu olur genellikle ( banner - icon ) için para verisin ve en kaliteli banner ve -
İcon'a sahip olursunuz Veya buna benzer şeyler ile örnek verilebilir. Ben Orada yazmışım
( Yöncü bilişim sponsorlugunda ) yani oraya buraya gidip'de o domainleri almanız gereksiz olucak.
Tabi siz bilrisiniz alın benim için bir problem degil , Lakin 3 - 4 gün sonra kalktıgında farkı anlarsınız Konuyu çok uzattım gibi gözüküo bilmediginiz işlerin altına lütfen elinizi sokmayın Mesaj
Kasıcaksanız Plugin paketler bölümüne gidin lütfen , İyi Geceler İyi Oyunlar .