CupexNetwork-1.8-YeniNesilFaction-Kasalar-SilahSistemleri-HileKorumalı-YeniSunucu

Ömer_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Hepinize Selamlar Gamer Forum Ailesi.Biliyoruz Hepimiz Güzel Bir Faction Sunucusunda Oynamak İsteriz Bizde Sizlerin İsteklerine Kulak Büktük Ve Tam İstediğinize Göre Bir Sunucu Açtık.

Bizler Uzun Zamandır Bu Tip Sunucu İşleri İle İç İçe Olmuş İnsanlarız Yaklaşık 6 Senedir Bu İşi Yapmakta Ve Eğitimini Almaktayız Bunun Yanı Sırasınca Sizlere İyiliği Güzelliği Ve Eğlenceyide Aşılamaya Çalışan Bir Grubuz !

Sunucumuz Rabisudan Alınmıştır
İP:cupexnw.rabisu.com
✔8GB Ram
✔Lokasyon Türkiye:bayrak:
✔TPS 19.99
✔ 0 Lag
✔Kapanma Şansı Yok
✔Yepyeni Özellikler(Yeni Nesil)
✔Yeni Nesil Kasalar
✔Ormanda TNT Aktif
✔Arsalarda Fly Aktif
✔Silah Sistemi mevcut
-Bunun Gibi Daha Birçok Özellik-

Gelelim Mütavazi Yetkililerimize :D:cay:
[KURUCU]OnurKahveci
[ADMIN]Sadoscus
[MODERATOR]MsTR
İşte Bu Kadarlık Bir Ekibiz Sizler İçin Hazırız !

Aslında Spoiler Vermekten Nefret Eden Bir Ekibiz Ama Sizlerinde Bazı Warpları Bilmek En Doğal Hakkınız :pala: Devamı Sunucuda..

{Spawn}

{Orman}

{Lapis}
Evet Sevgili Dostlarım Sunucumuz Bu Kadardı.
Sunucumuz Gerçekten Bilindik Kişilerce Kurulmuştur Yani Burada Yazılarak Anlatılacak Değil Oynanacak Bir Sunucudur Hepinizi Bekliyoruz :para:
Şunu da Belirtmeden Geçmek İstemeyiz Sunucuda Temel Prensip Adalet Ve Eğlencedir Bunu Bozan Herkes Gerekli Yaptırımlarca Islah Edilir İçiniz Rahat Olsun

Bizden Şimdilik Bu Kadar Sizleri Aramızda Görmek İsteriz
Unutma Dostum:D
Sensiz 1 Kişi Eksiğiz:dost:

HEPİNİZE SELAM OLSUN... :papağan:
CupexNW-Team:bayrak:

Ömer_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@******** Teşekkürler Saygılarımızı Sunarız Sunucumuza Gelip Bizleri Ziyaret Edip Mutlu Anlar Yaşayabilirsiniz. :)
Unutma Sensiz 1 Kişi Eksiğiz
TheCupexTeam-

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TPS konusunda takılıp kaldım. TPS dediğimiz şey lag durumunun servera yansımasıdır. 19 sabit nasıl oluyor anlamıyorum hep sabit lagmı var. Galiba bu serverimizde %0 lag vardırın yeni modeli.
Eleştriye geçtiğimizde warplar küçük ama şirin olmuş kesinlikle beğendim. Konu geliştirebilir ve server'a yeni özellikler eklenerek yükselmesi sağlanılabilir. Başarılar !

Ömer_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Veba_ Çok Teşekkürler Dostum !
TPS Meselesini Açıklayarak Başlamak İsterim :) TPS'nin Ne Demek Olduğunu Bildiğin İçin Açıklamama Gerek Yok TPS 19.99 İle 20.00 Arasında Seyir Halinde Yok Ben İnanmıyorum Dersen Gelirsin Görürsün :) Ama Eleştirin İçin Çok Teşekkür Ederiz
Warp Meselelerine Gelirsek Hepsini Yeniden Ele Alıyoruz Şu An Gecenin Bu Saatinde Sizler İçin Çırpınıyor Ve Hanemize 2 Tane Daha Warp Eklemekteyiz Sunucumuz Yarın Öğlen Saatlerinde Bakımdan Tam Sürümüne Geçecek Artık Bakımlar Sunucular Açıkkende Yapılabilecek Her Türlü Önerilere Karşı Açığız ! Teşekkürler

TheCupexTeam-

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni çok iyi değil ama diğer konulara göre iyi. Buildler ise kötü değil ama lapis diğer buildler ile karşılaştırılırsa kötü olmuş.var.
Ne yazıkki Klasik Faction sunucusu :( Kendinize özgü özellik getirin oyunun amacını birazcık değiştirmeyi deneyin hep aynı sunucular açılıyor ve birbirinden farkı yok Silah sistemi varmış tamam güzel ancak Sunucuyu pek özelleştirecek bir yenilik değil.
Sunucu = 6 / 10
Konu = 7 / 10

Son düzenleme:

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Veba_ Çok Teşekkürler Dostum !
TPS Meselesini Açıklayarak Başlamak İsterim :) TPS'nin Ne Demek Olduğunu Bildiğin İçin Açıklamama Gerek Yok TPS 19.99 İle 20.00 Arasında Seyir Halinde Yok Ben İnanmıyorum Dersen Gelirsin Görürsün :) Ama Eleştirin İçin Çok Teşekkür Ederiz
Warp Meselelerine Gelirsek Hepsini Yeniden Ele Alıyoruz Şu An Gecenin Bu Saatinde Sizler İçin Çırpınıyor Ve Hanemize 2 Tane Daha Warp Eklemekteyiz Sunucumuz Yarın Öğlen Saatlerinde Bakımdan Tam Sürümüne Geçecek Artık Bakımlar Sunucular Açıkkende Yapılabilecek Her Türlü Önerilere Karşı Açığız ! Teşekkürler

TheCupexTeam-
Bu kadar güveniyorsanız yarın eleştrimi güncelleyebilirim iyi forumlar !

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hay Hay Efendim Başımızın Üstünde Yeriniz Var Buyrunuz Bekleriz :)
Hayırlı Geceleriniz Olsun..
Teşekkürler, bir eleştri üzerinde bu kadar durmanız ve bu özgüven sizin gelişeceğinizi ve yüksek yerlere geleceğinizin bir göstergesidir. Hayırlı Geceler..

Ömer_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni çok iyi değil ama diğer konulara göre iyi. Buildler ise kötü değil ama lapis diğer buildler ile karşılaştırılırsa kötü olmuş.var.
Ne yazıkki Klasik Faction sunucusu :( Kendinize özgü özellik getirin oyunun amacını birazcık değiştirmeyi deneyin hep aynı sunucular açılıyor ve birbirinden farkı yok Silah sistemi varmış tamam güzel ancak Sunucuyu pek özelleştirecek bir yenilik değil. 6 / 10
Selamlar Dostum :)
Bünyemizde Yazılım Mühendisi Mevcut Ve Bazı Sunucularda Builderlik Yapmış Bir Builder Farklı Projeler Mevcut Ve Hepsi Yoluna Koyulacak Spoiler Vermekten Nefret Ediyorum Ama Mesela CS:GO Mapi ile çatışma alanları yapmayı düşünüyoruz tabii bunun içinde belirli bir online sayısı gerekli
Bütün Dostlarım Warp Meselesine Takmış Dostlarım Warpların Hepsi Güncellenmektedir İçiniz Rahat Olsun.. Bambaşka Bir Sunucu Sizleri Beklemektedir

Hepinize Selam Olsun
TheCupexTeam-

Teşekkürler, bir eleştri üzerinde bu kadar durmanız ve bu özgüven sizin gelişeceğinizi ve yüksek yerlere geleceğinizin bir göstergesidir. Hayırlı Geceler..
Estağfurullah Teveccüğünüz Eh Türk Değilmiyiz Sonuçta Hepimiz Böyle Kendimize Güvensek Neler Yaparız Öyle Değilmi :)

Tekrardan Hayırlı Geceler :)

Ömer_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz Bakımdadır Sizlere Daha İyi Ve Kaliteli Bir Oyun Hazzı Yaşatabilmek Adına Ve Gelen Yoğun Warp Taleplerinden Ötürü Yarın Saat 12 Gibi Sunucumuzu Bir Daha Kolay Kolay Kapanmayacak Şekilde Açmayı Planlamaktayız Sizlerden Ricamız Desteğinizi Esirgememeniz :)

Hayırlı Geceleriniz Olsun @BayKirmizi
TheCupexTeam-

TPS konusunda takılıp kaldım. TPS dediğimiz şey lag durumunun servera yansımasıdır. 19 sabit nasıl oluyor anlamıyorum hep sabit lagmı var. Galiba bu serverimizde %0 lag vardırın yeni modeli.
Eleştriye geçtiğimizde warplar küçük ama şirin olmuş kesinlikle beğendim. Konu geliştirebilir ve server'a yeni özellikler eklenerek yükselmesi sağlanılabilir. Başarılar !
Kusura Bakmayın İçimize Dert Oldu TPS Değerlerini Hızlıca Değerlendirdik Ping 25-40 Arasında Seyir Halinde TPS 20 Sabit Ölçümler Sonucunda Böylesi Bir Sonuç Almak Bizi Gururlandırdı Doğrusu Ama Siz Gelin Bi Kontrol Edin Lütfen Sonuçta Siz Yoksanız 1 Kişi Eksiğiz Demektir :)

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz Bakımdadır Sizlere Daha İyi Ve Kaliteli Bir Oyun Hazzı Yaşatabilmek Adına Ve Gelen Yoğun Warp Taleplerinden Ötürü Yarın Saat 12 Gibi Sunucumuzu Bir Daha Kolay Kolay Kapanmayacak Şekilde Açmayı Planlamaktayız Sizlerden Ricamız Desteğinizi Esirgememeniz :)

TheCupexTeam-

Kusura Bakmayın İçimize Dert Oldu TPS Değerlerini Hızlıca Değerlendirdik Ping 25-40 Arasında Seyir Halinde TPS 20 Sabit Ölçümler Sonucunda Böylesi Bir Sonuç Almak Bizi Gururlandırdı Doğrusu Ama Siz Gelin Bi Kontrol Edin Lütfen Sonuçta Siz Yoksanız 1 Kişi Eksiğiz Demektir :)
Çoğu sunucu oyuncu görmeden aynı değerleri alabilir ancak oyuncu sayınız arttıktan sonra pluginlerin ve skriptlerin oyuncular üzerinde yaptığı işlemler sonucu tps niz düşecektir.

Ömer_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çoğu sunucu oyuncu görmeden aynı değerleri alabilir ancak oyuncu sayınız arttıktan sonra pluginlerin ve skriptlerin oyuncular üzerinde yaptığı işlemler sonucu tps niz düşecektir.
İşte Orada Biz Devreye Giriyoruz @Rookies Bizler Niçin Varız Yan Gelip Yatmak İçin Değil Sizlere Kaliteyi Tattırmak Ve Zor Durumda Bırakmamak İçin Siz Bizlerle Oldukça TPS Dert Olmaz Bi Yol Yordam Uydurulur
Değerlendirme&Eleştiriniz İçin Teşekkürlerimi Sunarım
Hayırlı Geceleriniz Olsun

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

TheCupexTeam-

Whitelist açık olduğu için canlı değerlendirmede bulunamadım.

Ömer_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz Whitelist Ve Bakım Modundan Çıkmıştır Ve Gerekli Güncellemeler Tamamlanmıştır
Warp Eklenmesi Yapılmıştır
Yeni Hile Koruması Yüklenmiştir
Yeni Pluginler Yüklenmiş Olup Bozuk Pluginler Elden Geçirilmiştir
Şimdi Tam Zamanı !
Sunucumuza Beklemekteyiz !
Sende Gel cupexnw.rabisu.com
HEPİNİZE SELAM OLSUN