curl kayıt yapılabilirmi?

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba pluginerler;
siteden kayıt sistemi gibi. blogger sitede bir konu açacağım mesela mc.blogspot.com/uyeler.html

veritabanı olmadan bu siteye yorum kısmına kullanıcı adını yazanlar sadece servera girebilecek. online whitelist gibi düşünün.
bloggarın yorum koruması var minecrafta kullanıcı adıyla girmeye çalıştığında eklenti siteye bakacak kodlamasında adı geçiyorsa girebilecek.

php kullananlar bilir curl ile site kodu çekilebiliyor. FramePicture diye eklenti var buda resim çekebiliyor.
bunun gibi bir eklenti yazmak için kod yada eklenti tavsiye edebilecek.paylaşırsa sevinirim.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bi konu açmak yerine neden php ile basit bi form yapıp kullanıcı adını öyle istemiyorsun? öyle daha kolay olabilir.

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sanıyorum forum bir konu açınca şişmez ama şimdi o olaydan vazgeçtim.bunun içinde bir konu açmayayım :D
kullanıcı login olunca bir butona tıklayacak tıklamassa kick olacağı bir commnadblock üzerine çalışıyorum.
herkes için faydalı bir login sistemi arıyorum faydalananlar sizin gibi düşünmüyorlardır.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sanıyorum forum bir konu açınca şişmez ama şimdi o olaydan vazgeçtim.bunun içinde bir konu açmayayım :D
kullanıcı login olunca bir butona tıklayacak tıklamassa kick olacağı bir commnadblock üzerine çalışıyorum.
herkes için faydalı bir login sistemi arıyorum faydalananlar sizin gibi düşünmüyorlardır.
Peki bunu yapmanın sebebi ne? Neyin arayışı içerisindesin?

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Peki bunu yapmanın sebebi ne? Neyin arayışı içerisindesin?
gereksiz kayıt olan botları veritabanından silmek ve bu botları üye oldukları ve login olduktan sonra kısa süre sonra uzaklaştırmak.
autme kullanıyorum memnunum ancak veritabanında bunları istemiyorum.bende şunu sorayım bot sorunu yokmuş gibimi davranmalıyım :D

çokşükür botlar buton basmayı daha öğrenemediler :D

şimdi kayıt olan ve giriş yapan biri 20 sn içinde bir giriş butonuna basmalı yoksa kick 1 dk içinde yanındaki butona basmassa ban ve veritabanından silme işlemlerini yapabilecek bir commandblock üzerine çalışıyorum fikri olan varsa yazsın :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
gereksiz kayıt olan botları veritabanından silmek ve bu botları üye oldukları ve login olduktan sonra kısa süre sonra uzaklaştırmak.
autme kullanıyorum memnunum ancak veritabanında bunları istemiyorum.bende şunu sorayım bot sorunu yokmuş gibimi davranmalıyım :D

şimdi kayıt olan ve giriş yapan biri 20 sn içinde bir giriş butonuna basmalı yoksa kick 1 dk içinde yanındaki butona basmassa ban ve veritabanından silme işlemlerini yapabilecek bir commandblock üzerine çalışıyorum fikri olan varsa yazsın :)
Bununla uğraşmak yerine "minesec" pluginini kullanırsan bütün botlara otomatik ipban atabilirsin. (çok geniş bir proxy arşivi var) Bir plugine para ödemek istemezsen kendi sunucuna bot atar iplerini elle banlarsın benzer görevi görür. Zaten bot atan çoğu kişi malum bilindik yazılımı kullanırlar proxy falanda değiştirmezler dolayısıyla bi kere engelledin mi bir daha bot falan kalmaz. (Direk proxylerin bulunduğu dosyaları kullanarakta ban atabilirsin illa ki bot atmak zorunda değilsin kendine)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Emin olki çok hızlı ve çok kaliteli botlar yapılabiliyor...

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tamamen güvenli bir yol buldum diyebilirim.
simple_ftp_server.jar sunucumdaki php Oyundaki FTP ye bağlanıyor ve whitelist i gönderiyor ister zaman odaklı isterseniz kullanıcı kayıt yaptıkça göndersin şeklinde yapabilirsiniz.

avantajları;
bot saldırı whitelistte oldugundan işlemez.
siteden kullanıcı takibi ve hiti sağlar
sunucunuza ftp ile bağlanma inkanı sağlayacak
bot koruma paketleri gibi sistemi yoran ve ekstra lobi sunucusu yapmaya gerek kalmayacak.

dejavantajları
modemden ftp açmalısınız
ftp brute force kullananlar olacaktır.modemden güvenlik ayarlarını en üst düzeye getirmek gerekecek.

sunucu test linki : http://asitsoft.net16.net/kayit.php 000webhosttan aldım siz başka bir free sunucudan alabilirsiniz.
dosyalarını indirme linki https://drive.google.com/file/d/0By3iV0iBLmO0dFdHeGQ1ajVVLWM/view?usp=sharing

kayit.php de 46.2.64.15 bu ip yi sunucu ip niz yapın.(php ftp ye bağlanma ayarı)
ve ftp portunu SimpleFTPServer config.yml deki deki ayarı ftp_port: 21 (minecraft sunucunuzun port ayarları)

Son düzenleme: