Cyberpunk 2077 Yeni Çıkış Tarihi ve Ertelenme Sebepleri

GoldTurkNW

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
24
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
24
Puanları
60
Cyberpunk-2077.jpg



Cyberpunk 2077 Yeni Çıkış Tarihi ve Ertelenme Sebepleri


Merhaba dostlarım bir konuda daha yine sizlerle beraberiz, hadi konuya geçelim.

Eminim herkes Cyberpunk 2077 adlı oyunu duymuştur ve aranıza oynamak ya da izlemek için bekleyenlerde vardır sanırım. Cyberpunk 2077 uzun zamandır beklenen oyunlardan biridir ve tam 8 senedir bekleyenler var. Salgın sebebi ile oyun daha önce birkaç sefer daha ertelenmişti ve maalesef yine ertelendi eğer oyunu bekleyenlerden biriyseniz maalesef sizin için bu kötü bir haber.
Bazıları oyundaki ertelemeyi haklı buluyor ve haklı bulmalarının sebepleri arasında oyunun son yıllarda çıkacak en detaylı ve büyük RPG oyunlarından biri olarak gösterilmesidir.
Oyunda 5 farklı araç kategorisi, 5 farklı silah kategorisi, karakter özelleştirme, büyük ve keşfedilecek birçok yer olan haritası, seçimlerinize göre hikayenin başlangıcı ve gelişimi gibi öğelerin değişmesi gibi birçok farklı detay bulunuyor. Oyunda ki detaylardan biride yeteneklerinizi ne doğrultuda geliştirdiğinize göre aldığınız görevlerde o doğrultuda değişmektedir. Oyunda hemen hemen her şey elektronik olduğundan dolayı her donanımı hackleyebiliyosunuz. Oyun birçok konuda özgürlük ve çeşitli konularda seçim hakkı ile resmen oyuncuya kendi hayatını kendisinin seçmesine izin veriyor diyebiliriz.
Yapımcılar yan görevler konusunda birçok oyundan farklı olarak kendini tekrar etmeyeceğini ve her yan görevin hem oyuncuyu eğlendirip hem çevreyi keşfetmesini sağlayıp aynı zamanda birbirinden farklı ve bambaşka görevler olacağını söyledi.

Daha önceleri oyunun bir daha ertelenmeyeceği söylenmişti ama maalesef ki tekrar ertelendi. Oyunun geliştiren çalışanlar kendilerinin bile bu durumdan haberi olmadığını ve bekleyenler ile birlikte öğrendiklerini belirttiler. Yöneticilerin bu bilgileri çalışanlardan saklamasının sebepleri arasında sızmanın olmaması amacı olduğu düşünülüyor. Biliyorsunuz ki oyun birçok platforma çıkıyor ve beklenmeyen sorunlar ve hatalar ile karşılaşılabiliyor. Yapımcıların söylediğine göre oyunun bazı platformlarda optimizasyonun yetersiz olduğu hatta bazı yerlerde FPS'nin çok düştüğü belirtiliyor. Oyun toplamda 9 farklı platforma çıkacak bundan dolayı da beklenmeyen hatalar oluşabiliyor. Geliştiriciler oyunun bu 9 platform üzerinde test edildiğini de belirtti.

Yöneticiler oyunu 21 gün erteleyip 10 Aralık tarihinde çıkacağını söylediler ve bu süreç içinde oyunun hem testlerinin tamamlanıp hem de platformlardaki optimizasyon ve bazı yerlerdeki gereksiz FPS düşüşlerini çözmeye çalışacaklarını söylediler. Normalde oyunun tamamen bittiği fakat optimizasyon ve FPS sorunları olduğu biliniyor yani henüz tekrar erteleme olup olmayacağı belli değil fakat tekrar ertelenmemesini bekliyor oyuncular. Cyberpunk 2077'nin yeni çıkış tarihi 10 Aralığa ertelendiği belirtiliyor.

indir.png


Umarım konum hoşunuza gitmiştir bu konu buraya kadardı bir sonraki konuda görüşmek dileği ile iyi forumlar.
 



Üst