on command /trare:
permission: t.rare
permission message: &cKullanmak Icin Yetkiniz Yok
trigger:
give 1 diamond sword of sharpness 2 named "&bElmas Kilic"
on command /prare:
permission: p.rare
trigger:
give 1 diamond sword of sharpness 3 named "&bElmas Kilic"
on command /qrare:
permission: q.rare
trigger:
give 1 diamond sword of sharpness 5 named "&bElmas Kilic"
? adam bunu değil belirttiği pl ile ayarladığı itemi nasıl veririmd emişEventte dağıtıcaksan bunun zaten skriptinde otomatik ayarlamasını yapabilirsin "ismini,büyüsünü,lore v.b" bunları skript'te yapabilirsin.
Kod:on command /trare: permission: t.rare permission message: &cKullanmak Icin Yetkiniz Yok trigger: give 1 diamond sword of sharpness 2 named "&bElmas Kilic" on command /prare: permission: p.rare permission message: &cKullanmak Icin Yetkiniz Yok trigger: give 1 diamond sword of sharpness 3 named "&bElmas Kilic" on command /qrare: permission: q.rare permission message: &cKullanmak Icin Yetkiniz Yok trigger: give 1 diamond sword of sharpness 5 named "&bElmas Kilic"
Burada verdiğim komutla alabiliceğin bi itemdir . Event skriptinin içine give yaparak elmas kılıcın bu şekilde ismini ayarlayıp aynı şekilde adamlara /event le dağıtabilirsin .
Tamam bende diyorum onu herkese dağıtmak için yine skript lazım kardeşim . Giveall ile yapıcak. Eskiden de spawnerlar öyle veriliyordu zaten.? adam bunu değil belirttiği pl ile ayarladığı itemi nasıl veririmd emiş
Dostum sen naptın ya oyun içinde enchant ismini degiştiremezsin böyle bi plugin yok diye biliyorum sadece ismini lore'unu degiştirebilirsin . Yani enchantlarda bulunanları ekleyebilirsin . Varsada ben bilmiyorum ama dediğim gibi enchantların dışında başka bi isim koyamazsın enchant bölümüne.Derdim
Derdim enchant basılmış itemi vermek değil ki zaten onun skriptini yazmak gayet kolay hemen atmışsın ben diyorum ki büyülenmiş itemin büyü ismi değişecek şekilde vermem lazım yani senin skripti denemedim ama deneseydimde vereceği itemde Keskinlik III yazacaktı ben bu yazının Keskin 3 olmasını istiyorum mesela umarım anlatabilmişimdir derdimi.
KONU KİLİT.Dostum sen naptın ya oyun içinde enchant ismini degiştiremezsin böyle bi plugin yok diye biliyorum sadece ismini lore'unu degiştirebilirsin . Yani enchantlarda bulunanları ekleyebilirsin . Varsada ben bilmiyorum ama dediğim gibi enchantların dışında başka bi isim koyamazsın enchant bölümüne.