Warrior01
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hiçbir şey yapılmamış boş halini mi kastediyorsun ?Bitmeden verseydin keşke.Survival oynayacaktımda.![]()
hiçbir şey yapılmamış boş halini mi kastediyorsun ?Bitmeden verseydin keşke.Survival oynayacaktımda.![]()
Boş halini World painter ile yaptım ve World painter dosyası olarak duruyor.İstersen onu verebilirim.Tek yapman gereken wp ile onu export etmekTek evli halini veya boş.(Boş için zaten seed lazım.)Şu an ki halide olabilir.![]()
Biliyorumda çabuk ol çok istiyorum. ^-^Boş halini World painter ile yaptım ve World painter dosyası olarak duruyor.İstersen onu verebilirim.Tek yapman gereken wp ile onu export etmek![]()
görmedim başlıkta krallık yazıyodu ondan dedimÜst yorumları okumadın mı ne yazdım ben orda
@Zangow upload ediyorum 5 dk sonra vercem
Zaten kale yapmayacağımı yaptığım şeyin tam olarak bir krallık değil de medieval bir kasaba , köy olacağını üst mesajımda söyledim.Başlığı sileceğim fakat düzenlenmiyor[DOUBLEPOST=1380554214,1380548875][/DOUBLEPOST]Yeni SS ler eklendiZangow ben doğruyu söylüyorum yüzde bes DİE illa kralik olmaz kale saray için elverişli alan yok onu kastettim
Benim köy pc ile gitti panpaGüzel bir survival kasabası olabilir özellikle film çekmek için ve denize liman veya kısa bir duvar yapmmanı da öneririm.
Texture Atherys AscendedNe oldu iki dakika önce iğrençti.Textureyi ve bitmiş halini atar mısın?
Nasıl olacaktı ki ?Evler olmamış!
Denedim ve beynim Error verdiÇitlerle veya daha farklı şeylerle güzelleştirilebilinir.