Dağlarla Minecraft Açıldı - Ben Dağlar İyi Seyirler...

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen pro olabilirsin ve video hiç çekmedin. ve burada bu işi bilmeyenler var sana değil onlara anlatıyorum[DOUBLEPOST=1377380489,1377380455][/DOUBLEPOST]bu noobluk mu insanlara yardım etmek nooblukmu?

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen pro olabilirsin ve video hiç çekmedin. ve burada bu işi bilmeyenler var sana değil onlara anlatıyorum[DOUBLEPOST=1377380489,1377380455][/DOUBLEPOST]bu noobluk mu insanlara yardım etmek nooblukmu?

Yardım etmiyorsun bildiğin insanları başka insanları tuzağa düşürmesine sebep oluyorsun noobluğun bu işte.Hadi onu geçtim mob trap amaçlı yaparsında gidip bide videonun tam ortasında serverde kullanırsınız faction açıp claim atarsınız diyorsun.

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler .Benim amacım serverda insanlaraı tuzağa düşürmek için bir tuzak hazırlamaktı ve bu yaptım. Amaç bu.
Kime göre noobluktur ki noob derken ne anlatmaya çalıştığını anlıyorum. Tamam anladım da mob trap yapmak bana anlamsız geliyor.Çünkü şuanda herkesin multiplayerde olmasına karşın bende böyle bir çalışma yapayım dedim.Herkese göre değişir bir oyuncuyu tuzağa düşürmek