Daha çok Yün Kesen Shears (Makas) Modu Varmı Yani...

bendahayeniyimdesem

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben bişe yapıyorum bunun için size soru sorcam soru şu : Mesele normal makasta yün kesince 1 ile 3 arası yün veriyor ben öyle bir makas istiyorum ki makas ile yünü kesince 3 den fazla yün çıksın yada hep 3 yün çıksın istiyorum böyle bir şey mümkünmü böle bir shears (makas) modu varmı ? tşkkürler

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod bilmiyorum ama bi taktik vardı elle 7 kere vuruyoduk sonra elimize makas alıp koyuna aynı anda hem sağ hem sol tıklıyoduk daha fazla yün çıkıyodu. Yani bunun gibi bişeydi tam böyle değildi sanırım.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mod bilmiyorum ama bi taktik vardı elle 7 kere vuruyoduk sonra elimize makas alıp koyuna aynı anda hem sağ hem sol tıklıyoduk daha fazla yün çıkıyodu. Yani bunun gibi bişeydi tam böyle değildi sanırım.
bugtan bahsediyor olmalısın eğer eski bir taksikse yeni versiyonlarda kapatılmış olması lazım
üstelik o yöntem anladıgım kadarıyla koyunuda öldürüyor

bendahayeniyimdesem

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslarim ole bug varsa 7 vurusta olur zaten ama ole bug olursa cook ii olur koyun citligi yerine bnim dedigim olursa koyinciftliligin 2 kati olur bole mod bilen acikladigm gibi mod varsa ve blende paylasirmi tesekkur

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslarim ole bug varsa 7 vurusta olur zaten ama ole bug olursa cook ii olur koyun citligi yerine bnim dedigim olursa koyinciftliligin 2 kati olur bole mod bilen acikladigm gibi mod varsa ve blende paylasirmi tesekkur
bildiğim kadarıyla öyle bir mod yok
zaten örümcek ağından ve örümceklerden cıkan 4iple yün yapılıyor ve koyunlarda tekli dolaşmıyorlar
kısacası böyle bir mod olacanı sanmam