MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar değerli forum üyeleri. Ben MegaCrafter. Hatırlarsanız Slash_Remix (Yeni adıyla @Arrow) Farmville skripti tasarlamıştı. Kendi deneme sunucuma atarak çok eğlenmiştim. Ancak 490 satırlık bir skript, kaliteli sunucularda aşırı lag yapar. Sadece klasik lapizli faction sunucularda bile 20 kişi bu skriptten yararlandığı takdirde bile çok lag yapıyor. Ben de kendisinden izin alarak bunun plugin halini yazmaya karar verdim. Aslında zamanı gelince size yazılmış olarak verecektim. Ancak kaç gündür üzerinde çalıştığım plugin hala bitmedi. Ben de o skriptin konusu eskimeden bu konuyu açayım dedim.
Skript ile her şey aynı. XP'ler, fiyatlar vs. aynı. Ancak v2 'de config ile yapmayı planlıyorum. Ayrıca böyle büyük bir plugini de bedava zannetmeyin
Onun için yukarıda minik bir anket var. Orada doğru sayıyı bilen kişiler için bu plugin bedava olacak. İsteyenler de hakkını başkasına verebilecek tabii ki. Farkındayım. Bunu satsam bile diğer forumlarda yine açık olarak sunulur. Ben de bunun için bir yöntem buldum. Eğer bu pluginin bedava olarak paylaşılması için bir kişiye izin verirsem, yanında da bir kod vereceğim. Her izin alan için farklı bir kod olacak. Buraya da bu kodları yazacağım. Eğer bu plugini başka bir yerde görürseniz ve aşağıdaki kodlardan biri orada yazmıyorsa izin vermemişim demektir. Kesinlikle "sahte izin" olayına kanmayın.
Şimdi bu konuyu açmamın 2 sebebi var. Birini zaten söyledim. Skript konusu ölmeden sizi haberdar edeyim diye. Ancak diğer sebep şudur ki; sizden tavsiye almak istiyorum. Bu plugin'e neler ekleyim? Öncelikle normal skripti inceleyin derim. Sonra benden eklenmesini istediğiniz şeyleri mesaj olarak yazabilirsiniz.
Şimdi kimse beni takmayacak olsa da konuyu açtım. Hadi hayırlısı...
@Arrow @TheProfessional @GetqusA ve diğerleri...[DOUBLEPOST=1428110581,1428107842][/DOUBLEPOST]Şey... küçük bir hata var ankette
Neyse siz o anketi takmadan mesajlara yazın lütfen hangi sayı ise...
Skript ile her şey aynı. XP'ler, fiyatlar vs. aynı. Ancak v2 'de config ile yapmayı planlıyorum. Ayrıca böyle büyük bir plugini de bedava zannetmeyin
Şimdi bu konuyu açmamın 2 sebebi var. Birini zaten söyledim. Skript konusu ölmeden sizi haberdar edeyim diye. Ancak diğer sebep şudur ki; sizden tavsiye almak istiyorum. Bu plugin'e neler ekleyim? Öncelikle normal skripti inceleyin derim. Sonra benden eklenmesini istediğiniz şeyleri mesaj olarak yazabilirsiniz.
Şimdi kimse beni takmayacak olsa da konuyu açtım. Hadi hayırlısı...
@Arrow @TheProfessional @GetqusA ve diğerleri...[DOUBLEPOST=1428110581,1428107842][/DOUBLEPOST]Şey... küçük bir hata var ankette