Daha fazla dayanamadım...

Sizce cevap hangisi?

• 13

Kullanılan: 3 16.7%
  • 27

Kullanılan: 1 5.6%
  • 35

• 87

Kullanılan: 2 11.1%
  • 56

• 2

• 152

• 394

• 553

• 1225

Kullanılan: 4 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    18

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar değerli forum üyeleri. Ben MegaCrafter. Hatırlarsanız Slash_Remix (Yeni adıyla @Arrow) Farmville skripti tasarlamıştı. Kendi deneme sunucuma atarak çok eğlenmiştim. Ancak 490 satırlık bir skript, kaliteli sunucularda aşırı lag yapar. Sadece klasik lapizli faction sunucularda bile 20 kişi bu skriptten yararlandığı takdirde bile çok lag yapıyor. Ben de kendisinden izin alarak bunun plugin halini yazmaya karar verdim. Aslında zamanı gelince size yazılmış olarak verecektim. Ancak kaç gündür üzerinde çalıştığım plugin hala bitmedi. Ben de o skriptin konusu eskimeden bu konuyu açayım dedim.

Skript ile her şey aynı. XP'ler, fiyatlar vs. aynı. Ancak v2 'de config ile yapmayı planlıyorum. Ayrıca böyle büyük bir plugini de bedava zannetmeyin :D Onun için yukarıda minik bir anket var. Orada doğru sayıyı bilen kişiler için bu plugin bedava olacak. İsteyenler de hakkını başkasına verebilecek tabii ki. Farkındayım. Bunu satsam bile diğer forumlarda yine açık olarak sunulur. Ben de bunun için bir yöntem buldum. Eğer bu pluginin bedava olarak paylaşılması için bir kişiye izin verirsem, yanında da bir kod vereceğim. Her izin alan için farklı bir kod olacak. Buraya da bu kodları yazacağım. Eğer bu plugini başka bir yerde görürseniz ve aşağıdaki kodlardan biri orada yazmıyorsa izin vermemişim demektir. Kesinlikle "sahte izin" olayına kanmayın.

Şimdi bu konuyu açmamın 2 sebebi var. Birini zaten söyledim. Skript konusu ölmeden sizi haberdar edeyim diye. Ancak diğer sebep şudur ki; sizden tavsiye almak istiyorum. Bu plugin'e neler ekleyim? Öncelikle normal skripti inceleyin derim. Sonra benden eklenmesini istediğiniz şeyleri mesaj olarak yazabilirsiniz.

Şimdi kimse beni takmayacak olsa da konuyu açtım. Hadi hayırlısı...
@Arrow @TheProfessional @GetqusA ve diğerleri...[DOUBLEPOST=1428110581,1428107842][/DOUBLEPOST]Şey... küçük bir hata var ankette :D Neyse siz o anketi takmadan mesajlara yazın lütfen hangi sayı ise...

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her halde dalga geçiyorsundur.(Umarım...) Böyle basit bir şeyi eklenti yada skript haliyle bile satamazsın.Benim gözümde yazdığın şeyin fikri iyi fakat başaramamışsın.Çok basit yapılmış...

Reklam gibi olmasın ama kendi sunucumda ki FarmGrov'u tanıtmak isterim;

FarmGrov nedir ?
MMORPG deneyimini daha da heyecanlandırmak için yaptığımız bir çiftçilik similasyonudur.
FarmGrov alan

Belirli bir alan ( 5x5 ) tarla alanınız vardır. Tarla alanını Dinar vererek genişletebilirsiniz.
FarmGrov tohum seçimi
Tohum seçiminize göre belirlediğiniz alana seçtiğiniz tohum ekilir. Tohuma göre süre ( Saat, Dakika, Saniye ) ekdiğiniz bloğun üstünde gözükür. Süre tamalanınca tohumunuz büyümüş olur.

FarmGrov tohum
Tohumunuz FarmGrov'da ki ana eşyadır. Tohumla hasat elde edebilir ve tarım seviyenizi arttırabilirsiniz.

Benim yaptığım eklentide çok ama çok basit ama fark ettiysen göze çok hoş duruyor değil mi ? Fikir üretmeye devam et ve skripti daha yakından öğren.Seni sadece eleştirdim hakaret etmedim.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her halde dalga geçiyorsundur.(Umarım...) Böyle basit bir şeyi eklenti yada skript haliyle bile satamazsın.Benim gözümde yazdığın şeyin fikri iyi fakat başaramamışsın.Çok basit yapılmış...

Reklam gibi olmasın ama kendi sunucumda ki FarmGrov'u tanıtmak isterim;

FarmGrov nedir ?
MMORPG deneyimini daha da heyecanlandırmak için yaptığımız bir çiftçilik similasyonudur.
FarmGrov alan

Belirli bir alan ( 5x5 ) tarla alanınız vardır. Tarla alanını Dinar vererek genişletebilirsiniz.
FarmGrov tohum seçimi
Tohum seçiminize göre belirlediğiniz alana seçtiğiniz tohum ekilir. Tohuma göre süre ( Saat, Dakika, Saniye ) ekdiğiniz bloğun üstünde gözükür. Süre tamalanınca tohumunuz büyümüş olur.

FarmGrov tohum
Tohumunuz FarmGrov'da ki ana eşyadır. Tohumla hasat elde edebilir ve tarım seviyenizi arttırabilirsiniz.

Benim yaptığım eklentide çok ama çok basit ama fark ettiysen göze çok hoş duruyor değil mi ? Fikir üretmeye devam et ve skripti daha yakından öğren.Seni sadece eleştirdim hakaret etmedim.
Bunun bir skript mi yoksa plugin mi olduğunu anlayamadım. Ama skript ise bana bir şey diyemezsin. Plugin yaptıysan, zaten bunu satmayı planlamıyorum. Sadece belirli kişilere veririm. Kaç gündür buna uğraşıyorum. Bana da yazık değil mi? Yaklaşık 2k satır oldu ve hala yapılacak çok çok iş var. FarmGrov için neler yaptığını bilmiyorum. Ayrıca bu plugin'e zamanları da ekleyebilirim diğer versionunda. Bu da benim için bir fikir oldu. Ayrıca hayalgücü çok da büyük biri değilimdir. Yani ne yapacağımı bilmiyorum artık. Son projemin büyük hayal kırıklığı olmasından sonra başka ne bulabilirim ki?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Başlık anlamak fesat ben
Hayvanları otomatik olarak çitlerin arasında doğuran bişeyler yap .-.
*Farmville ile ilgili olduğunu görünce güzel şeyler yazmaya üşendi*

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
MegaCrafter sen yanında bir kod vericeğini ve her pluginde ayrı kod ile vericeğini söylemişsin.
Fakat düşünmedin mi ? Kaynak kodunu değiştirip kod kontrolünü kapatırlar ve heryere bedava yayarlar.

Ya da kod ile birlikte verip plugini herkeze yayabilirler.