Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha hiçbirşeyi olmayan aternos sunucuma ortak arıyorum
Creative yapmayı düşündüğüm serverime ortak arıyorum sw ip vb. her şey değişicek ve ilerde 4-5 tane oyunumuz olucak (inşallah) buyurun gelin spawn vb. yapalım
ip=demeneee.aternos.me
Creative yapmayı düşündüğüm serverime ortak arıyorum sw ip vb. her şey değişicek ve ilerde 4-5 tane oyunumuz olucak (inşallah) buyurun gelin spawn vb. yapalım
ip=demeneee.aternos.me
en ortak olurum ama gelecek olan tüm paraları yarı yarıya diyelim 1 haftada
120 lira mı geldi 65 i senin 55 i benim ha 1 haftada 60 lirada olur ben sunucu parasını ortaklaşa vermeye razıyım ortaklık bunu gerektirir dimi uyucaksın şartlara ?, paraları bölüşcez
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.