Daha kaliteli Let's Play'ler için mikrofona veya webcam'e ihtiyacınız yok :3

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Fatih. Şunu belirteyim birçok arkadaş burada oyunları iyi oynamalarına rağmen ya sınırlı oluyor videoları (bandicam sebebiyle), ya mikrofonları aşırı kalitesiz olduğundan videoları izlenmez halde oluyor ya da lag yaşıyorlar. Ben de bir rehbere ihtiyaçları olduğunu düşündüm ve bir video çektim. Videodan kısaca bahsedecek olursam, webcam'iniz veya mikrofonunuz olmadan facecam'li ve mikrofonlu sınırsız sürede (bandicam değil çünkü) video nasıl çekebileceğinizi anlatıyorum. Böyle okuyunca saçmalık gibi gelmiştir muhtemelen :D. İyi audio veya facecam için webcam ve mikrofona yüzlerce lira para yatırmanıza gerek yok. Bu işi telefonla da yapabiliyoruz. Uzatmayayım, video aşağıda. Umarım işe yarar ve birçok arkadaşı yepyeni kaliteli videolarıyla görürüz ^^

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilmeyenler için emini çok iyi olur :D
bende fraps + handbreake + camtasi studio kullanıorm :D
1080 p müthiş bi sesle çekebiliorm saol :D

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel video.
Rap kaydı yaparken işe yarıyor mu *.*

Teşekkür ederim ^^. Uhm, beat'in sesinin kaliteli gelmesini istiyorsan OBS'le (benim masaüstünü kaydettiğim program) mikrofonunu kapatıp beat'i bilgisayar kulaklığına verip bir yandan da videoda Outlast'te yaptığım gibi aynı anda telefonla videoya alırsın o da senin sesini kaydeder. Sonrasında da VSDC ile ikisini birleştirip bir harika yaratabilirsin sanırım evet olabilir :3