BYYARALIQRALL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yeni güncelleme'lerde neler gelebilir sizce ?
Bence : hiçbir fikrim yok
Bence : hiçbir fikrim yok
C++ gibi bir kodlamaya geçerek ve düzgün bir oyun motoru kullanılarak GPU dan yarı-bağımsız oluşundan kurtulacaklarına eminim!!! inanıyorum!Umarım ki Java'dan çıkarlar...
Aslında oyun motoru java değil LWJGL ve openGL kullanıldı oyun motorlarında. Java kodlama dili. LWJGL o kadar kötü bir şey ki oyun motoru bile diyemeyiz o yüzden ekran kartından yarı bağımsız çalışan bir optimize özürlü oyun oldu minecraft.ColdFireTR'nin dediği gibi oyun motorunu değiştirebilirler. Microsoft'a geçtiklerinden Mojang'ı rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bu Microsoft güvenliğe kafa yorduklarından -ki Java bu konuda yetersiz,- yapılan modların sayısı ve buglar belki azalabilir. Bence Unity Engine'e geçerlerse fena etmezler. Ama yok böyle memnunsa şirket aynen devam edebilirler. Mojang eğer sürpriz yapmaz ise Java'dan çıkmaz, 1.8’deki yoğun buglardan arınmaya çalışır ve optimizasyonlara yönelir diye düşünüyorum. Bir daha 1.8 kadar oldukça fazla yenilik gelmez.
Oyuna ufolar glck,uzaylılar glck,Arabalar,Jetler,Işınlanma makinesi
Sonra bi meteor pufff
Çok film seyrettim yan etkisidir
Ek bilgi için teşekkürler.C++ gibi bir kodlamaya geçerek ve düzgün bir oyun motoru kullanılarak GPU dan yarı-bağımsız oluşundan kurtulacaklarına eminim!!! inanıyorum!
Aslında oyun motoru java değil LWJGL ve openGL kullanıldı oyun motorlarında. Java kodlama dili. LWJGL o kadar kötü bir şey ki oyun motoru bile diyemeyiz o yüzden ekran kartından yarı bağımsız çalışan bir optimize özürlü oyun oldu minecraft.