Daha ne gele bilir ?

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni güncelleme'lerde neler gelebilir sizce ?
Bence : hiçbir fikrim yok

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Her ne olursa olsun, şu Ender Colossus çıksa süper olur :D evi alıp fırlatıyormuş :D

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
ColdFireTR'nin dediği gibi oyun motorunu değiştirebilirler. Microsoft'a geçtiklerinden Mojang'ı rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bu Microsoft güvenliğe kafa yorduklarından -ki Java bu konuda yetersiz,- yapılan modların sayısı ve buglar belki azalabilir. Bence Unity Engine'e geçerlerse fena etmezler. Ama yok böyle memnunsa şirket aynen devam edebilirler. Mojang eğer sürpriz yapmaz ise Java'dan çıkmaz, 1.8’deki yoğun buglardan arınmaya çalışır ve optimizasyonlara yönelir diye düşünüyorum. Bir daha 1.8 kadar oldukça fazla yenilik gelmez.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha fazla macera yaşatacak şeyler gelmesi iyi olur dolunay falan dolunay olunca normal canavar yerine daha güçlü canavar spawn olması vb

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Umarım ki Java'dan çıkarlar...
C++ gibi bir kodlamaya geçerek ve düzgün bir oyun motoru kullanılarak GPU dan yarı-bağımsız oluşundan kurtulacaklarına eminim!!! inanıyorum!
ColdFireTR'nin dediği gibi oyun motorunu değiştirebilirler. Microsoft'a geçtiklerinden Mojang'ı rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bu Microsoft güvenliğe kafa yorduklarından -ki Java bu konuda yetersiz,- yapılan modların sayısı ve buglar belki azalabilir. Bence Unity Engine'e geçerlerse fena etmezler. Ama yok böyle memnunsa şirket aynen devam edebilirler. Mojang eğer sürpriz yapmaz ise Java'dan çıkmaz, 1.8’deki yoğun buglardan arınmaya çalışır ve optimizasyonlara yönelir diye düşünüyorum. Bir daha 1.8 kadar oldukça fazla yenilik gelmez.
Aslında oyun motoru java değil LWJGL ve openGL kullanıldı oyun motorlarında. Java kodlama dili. LWJGL o kadar kötü bir şey ki oyun motoru bile diyemeyiz o yüzden ekran kartından yarı bağımsız çalışan bir optimize özürlü oyun oldu minecraft.

Son düzenleme:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Oyuna ufolar glck,uzaylılar glck,Arabalar,Jetler,Işınlanma makinesi
Sonra bi meteor pufff :D
Çok film seyrettim yan etkisidir :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
at arabası gelebilir

----------------------------------------------

<-- tıkla büyüsün

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
C++ gibi bir kodlamaya geçerek ve düzgün bir oyun motoru kullanılarak GPU dan yarı-bağımsız oluşundan kurtulacaklarına eminim!!! inanıyorum!

Aslında oyun motoru java değil LWJGL ve openGL kullanıldı oyun motorlarında. Java kodlama dili. LWJGL o kadar kötü bir şey ki oyun motoru bile diyemeyiz o yüzden ekran kartından yarı bağımsız çalışan bir optimize özürlü oyun oldu minecraft.
Ek bilgi için teşekkürler.

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lazyler için bir otomatik build yapıcı ulabilir. Ama onun içinde emek gereksinimi katabilirsiniz.
Örneğiin;
Bir otomatik yol yapıcı olsun. Adamlar olsun(NPCler) ve onlara ne kadar çok yemek verirseniz onlarda okadar çok çalışsın. Sadece yemek değil. Oyuna içmelik su felan gelirse oda olabilir. Akşam 7 de eve git Sabah 6 da gel gibi şeyler eklense felan bunlar süper olabilir.
İnşaatlı Şeyleri Her Zaman Severim Eğer Oyuna Mod Kullanmadan Öyle Şeyler Gelirse Focus Minecraft.