Daha önce aynı olay gerçekleştirildiyse:

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Selam, ben skript öğrenmeye çalışan bir öğrenciyim ama yapamadığım yada algoritmasını bulamadığım sıkıntı şu:
örneğin /uyarı komutunu bir kişiye uyguladınız, ve 3 defa aynı kişiye uyguladınız ancak, 3.ye kadar sadece 1 mesaj gidecek, 3.de ise işlem yapılıcak örneğin Ban

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir varible ile bu işi halledebilirsin

Kod:
add 1 to {uyaricount.%player%]
sonra o varibleyi test edersin her kullanıldığında
Kod:
if {uyaricount.%player%} is equal to "1"
     event
3 olunca da
Kod:
if {uyaricount.%player%} is equal to "3"
     ban player

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
2. sinde equal eşit demek yani {uyaricount.%player%} değerinin kaça eşit olduğunu test ediyoruz 1'se event kısmına send "lorem ipsum" mesaj gönderilebilir yine 2 ye eşit (equal to 2) ise send "lorem ipsum" mesaj yollanır. 3 te ise banlanır. Hala anlatamadıysam söyleyin iyice basite indirgeyelim.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
2. sinde equal eşit demek yani {uyaricount.%player%} değerinin kaça eşit olduğunu test ediyoruz 1'se event kısmına send "lorem ipsum" mesaj gönderilebilir yine 2 ye eşit (equal to 2) ise send "lorem ipsum" mesaj yollanır. 3 te ise banlanır. Hala anlatamadıysam söyleyin iyice basite indirgeyelim.
evet anladım saol :D, ancak kodlarda eksik var sanırım event yazdıktan sonra eşit olduysa yap yada eşit olmadıysa yap giibir tercih koymalısın ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum