Daha önce böyle bir şey tatmadım !

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Birakin bu cocukca takma adlarini. Siz sunu adam akilli soyleyin yam yamlik = satanizm = insan yemek!
Bunu bilmenizi veya bu yamyamlikla satanizm arasin da ki yakinligini anlamanizi bile beklemiyorum cun ku daha cahilsiniz.Ben de cahilim fakat her insan bazi konularda bilgilidir ve sizin burada yaptiginiz cocukluk cahilliginize katilip kan emmeyi bir cocuk oyununa cevirmeniz!
Satanizm saturn tanrisindan gelir ve bu tanri ise kendi cocuklarini yer.Satanistler de inancin adindanda anlasildigi uzere saturn tanrisina tapamlara denir ve bu inanca mensup olanlar da insan kani icer insan yerler yani bunlar yam yam tipki sizin yavasca yamyama donusmeniz gibi.Siz bunu devam ettirirseniz sizin halinizde bu yamyamlardan farki kalmayacak ki siz de kan tukerek birer yamyamsiniz!
Bu kadar aciklama yapmama ragmen bir gram aydinlanma yasayamayanlar cahil olduklarindan kesinlikle emin olabilirler ki bunca aciklamaya ragmen hala anlamayip kendi bildigini sandigi yalan yanlis dusunce\fikirlere inaniyorlar.Cidden bunlar gercek ve usa da bir hayir severin insanlari kacirip onlari dograyip yahni gibi yemek yaparak insanlara dagittigi gibi turlu turlu olaylar var ki turkiyr de de bu tur ruh hastalikli kisiler var.
Umarim benim anlattigimi anlamissinizdir,iyi forumlar.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Oha o adam kim öyle. <.<
Cidden bu tur olaylarin oldugundan hic mi haberin yok?Bu arada bu olayin bir filmi bile yapilmisti.Turkiye de bile insanlari kacirip eve hapsedip zevkine iskence ediyorlar****erin beteri vardir ve sizin bu yaptiginiz hic bir sey olmaz dedoginiz seyler birer oyun baslangici ve git gide level atliyor.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kimseyi yemem :) simdiye kadar hayatım boyunca yarım bardak kan tüketmedim

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kan çikita çikita ![DOUBLEPOST=1411600437,1411600206][/DOUBLEPOST]uykum geldi uyumam lazım pff hı hı diyecek cümle kuramadığım için kendimden nefret ettim şimdi neyse iyi geceler

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yoh lider zorinkun olsun[DOUBLEPOST=1411661136,1411661104][/DOUBLEPOST]

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendime alamda sanada alırım bu arada zorinkun avatarsız kalmış ah acıdım sana efendim