Hayvan gibi bi rpg oyunu.
Oyuna girerken M&B deki gibi babam bilmemneydi şöyle oldu böyle oldu falan diye seçiyoruz oradakinden çok daha detaylı ona göre başlangıçda farklı yetenekler itemler alabiliyoruz veya hikayeye ufak katkıları oluyor Ayrıca grafikden daha çok (kötü görünmeyecek şekilde) yapay zeka ve oynanışa yüklenilecek oyun yapılırken. Npc ler moblar her zaman normal yaşamına devam edecek (örn: bir görev aldınız eğer görevi 5 saat içinde bitirmesseniz aldığınız npc nin işi çıkabilir ve görevi vermek için onun yerini bulmanız gerekir) Gerçekçiye yakın bir yemek barı olacak Her oyun günü 2 kez yemek yemek yetecek daha aşırı yerseniz mutluluk barı artacak daha hızlı seviye atlamaya yarayacak kötü olarak daha hantallaşmanızı sağlayacak(görünüşe de etki edecek) Görevler çeşitli olacak klasik birçok rpg oyunundaki gibi görev al mob öldür bi kaç kişiyle konuş ödül al tarzı değil Her şehrin belirli bir yerinde Günlük görev tarzı ilanlara katılabileceksiniz C B A A+ olarak değişen günlük görev seviyelerinden C günlük rutinler B c ye göre daha uzun sürebilecek aynı zorlukta işler A c ve b ye göre daha dikkatli olunması gereken görevler ör:mektup götürme,hayvan otlatma A+ ise savaş ve koruma görevleri Buradan sadece siz görev almayacaksınız ilanlar da verebileceksiniz bu sistem sayesinde ana görevlerinize yardımcı olacak kişiler tutabilirsiniz ticaret yapmak istiyorsanız ticaret malları ürettirebilirsiniz (not:bunlar da hikayeye etki edebilecek ör:siz savaşmak için yanınıza bi kaç kişi tuttunuz sizin yüzünüzden bu kişiler öldü intikam almak için karşınıza birileri çıkabilecek), Ticaret ise Kervanlar ve gemi aracılığıyla olacak sadece ticaret yapmayabilir bu ticarete köstek de olabilirsiniz korsanlık yaparak (İvit gemi savaşları da olcek ve bunlar da hikayeye etki edebilecek hakkınızda aranıyor kararı falan çıkacak) Şimdiye kadar hep gerçekçilik kısmından bahsettim gelelim mistik olaylara: mistik olaylar olacak! (ne bekliyonuz olum her rpg de aynı işte değişik canavarlar büyüler var

) Hikaye hiç düşünmedim hikaye yazılır böyle bi oyun olursa ya sorun değil o

ama kendi hikayeniz kendinize göre değişecek hep korsanlığa yönelirseniz hazine ararken değişik olaylara girebilirsiniz veya kralın askeri olabilirsiniz Belkide zengin bir soylu
DİPNOT: Şimdi düşündüm de bu kadar detaylı bi oyun kaç gb olur lan acaba ? Bir de ps 4 de falan çalışmaz gibime geliyo