Dakika başına 1 minecraft server açılması / Türkiye'de oyunculuğun gelişememesi

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle oyunculuğun kötü olmasından başlayayayım :

Biliyorsunuz ki ülkemizde gamerlar çok geride.Bir yabancı ülkede oynanan oyunlarla Türkiye'de oynanan oyunlar arasında dağlarca fark var.Elbette iyi gamerlar var ama bu geneli değiştirmez.Genel olarak Türkiye'de gamerlık kötü derecede.Bunun bazı sebepleri var :

İnternet kafe sorunları ; Wolfteam , Cs source/1.6 , Rakion , Metin 2 , Knight :

Öncelikle bir şey diyeceğim.Ben internet kafe sahibi olsam wolfteam oynayanlara tekmeyi koyarım arkadaş.WolfTeam kötü oyun mu ? Elbetteki değil.Ama Türk gamerların çoğu bu oyunu bozuyorlar.Yok fly , yok Walhack.

İllaha ki CS oynayacaksın.yüzyıllık oyun 1.6 ve source yerine yeni çıkan Global Offensive oynasana be adam ? Biraz oyun öğrenin.Bi okuldan arkadaş vardı.CS wolfteam bağımlısı.(Sınıfta WT CS filan oynayan 20 kişi var.Oyun sektörüyle ilgilenen 3 kişi var.) Ona COD , BF filan oynattım.Bu ne biçim oyun ağaca çarpıyorum ağaç yıkılıyor dedi.Yok böyle bir şey. Rakion , Metin 2 , Knight oynayanları anlamıyorum zaten.illaha oynayacaksın Mount and blade oyna , Dota 2 oyna.Daha bir sürü oyun var.

Yani demek istediğim TÜRKİYE'NİN %90 I YÜZ YILLIK OYUNLARA BAĞLANMIŞ VE RESMEN KENDİNİ JAPON YAPIŞTIRICISI İLE YAPIŞTIRMIŞ DURUMDA.

Dakika başına minecraft server açılmasına gelelim.

Arkadaş sen hiç mi Sonoyuncu , nomercymc filan oynamadın.Hadi onlar çok büyük geldi adam gibi serverlar var.Biraz özen onlara.Bi lapis koyuyosun adam 30 dakika içinde bless gibi set basıyor mübarek.Ben birdaha server açarsam lapis koymam.Şimdi survival server açıcam.Dünya üzerinde.Hayatta kalma sunuculara açtım ki sunucu hayatta kalma olacak.1 saat sonra konum 3. sayfaya gitmişti.Bi servera girdim admin dediki ooo server coştu.(server 7 kişi)Açacaksanız adam gibi serverlar açın.

AYRICA SİZİNDE YORUMUNUZ VARSA BUYRUN YAZIN.O YÜZDEN GENEL-SOHBET-KAFE BÖLÜMÜNE AÇTIM.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle haklısın. Bileğinin hakkıyla oynayan Türklerde var ancak çoğu oyunların içine ediyor. Türk sunucularda fazla dolaşmamaya çalışın.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle haklısın. Bileğinin hakkıyla oynayan Türklerde var ancak çoğu oyunların içine ediyor. Türk sunucularda fazla dolaşmamaya çalışın.

Öncelikle desteklediğin için teşekkürler ama minecraft gibi bir oyunu ingilizcemiz olmadan yabancılarla birlikte oynamak bana mantıksız geliyor.Son günlerde survival server açma çabalarım var.Eğer sizde katılırsanız belkide ''dakika başına faction serverlar'' ın açılması yerine dakika başına survival serverlar açılabilir ? ne dersiniz ?

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle desteklediğin için teşekkürler ama minecraft gibi bir oyunu ingilizcemiz olmadan yabancılarla birlikte oynamak bana mantıksız geliyor.Son günlerde survival server açma çabalarım var.Eğer sizde katılırsanız belkide ''dakika başına faction serverlar'' ın açılması yerine dakika başına survival serverlar açılabilir ? ne dersiniz ?

Tamamen survival olacaksa ve önüne gelene küfreden abileri sunucuya almayacaksanız gelebilirim.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamamen survival olacaksa ve önüne gelene küfreden abileri sunucuya almayacaksanız gelebilirim.

Dünya üzerinde bir survival.Solmazhosting den 14 kişilik alınacak.Hayatta kalma sunucular bölümünde konum var.Elbetteki gerilere düşmediyse bulabilirsiniz.Bi güncel atayım o konuya bende.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Olabilir. Eğer bu işte kararlıysan sana sonuna kadar desteğe hazırım.

Aslında ben ne istersem o olmaz.1 Tek konu hariç olmaz.Teknoloji ve internet üzerinde gerek kendimi gerek gamer ları geliştirecek bir adım atmak istesem 30 yıl olsa bile olur.o konuda şanslıyım.Gelmek istersen başvuru yapabilirsin.Yarın açılıyor.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu bir sohbet konusudur arkadaşlar.Yorum atarak sizde bana katkıda bulunabilirsiniz.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Wolfteam fena oyun değil ama oyuncu kitlesi aşırı kalitesiz daha önce belirttiğim gibi 9 yaşında adamda 15 tane hesap var internet kafeleri işgal etmiş durumdalar .. birde wolfteam gelmiş milyonlarca kayıtlı oyuncu diyo :DAWDAW
Cs 1.6 fln oynayanlara laf etmişinde aga fena olmuyo 1.6 duvarın içinde kalmalar fln buglar nostaji fena olmuyor
Onun dışında minecraft sunucuları konusundahaklısın çok fazla kalitesiz kadro ve kalitesiz özelliklere sahip sunucular var
Knight konusunda tamamen haklısın .. adam kuruyo koxpu sabaha kadar oyunu oynayan kalmadı .. saçma sapan ergen oyunu oldu çıktı

Açacağın server tamamen emek survival ve abi korumalı olursa ip yolla gelelim panpa :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Wolfteam fena oyun değil ama oyuncu kitlesi aşırı kalitesiz daha önce belirttiğim gibi 9 yaşında adamda 15 tane hesap var internet kafeleri işgal etmiş durumdalar .. birde wolfteam gelmiş milyonlarca kayıtlı oyuncu diyo :sırıtmak:AWDAW
Cs 1.6 fln oynayanlara laf etmişinde aga fena olmuyo 1.6 duvarın içinde kalmalar fln buglar nostaji fena olmuyor
Onun dışında minecraft sunucuları konusundahaklısın çok fazla kalitesiz kadro ve kalitesiz özelliklere sahip sunucular var
Knight konusunda tamamen haklısın .. adam kuruyo koxpu sabaha kadar oyunu oynayan kalmadı .. saçma sapan ergen oyunu oldu çıktı

Açacağın server tamamen emek survival ve abi korumalı olursa ip yolla gelelim panpa :sırıtmak:

konuma yaz.7 yaşında bile olsa alırım birini.ama abilik yapıpta küfür vb şeyler yaparsa acımam banlarım.hemde güle güle.son sözümüde söylerim.yallah şoför yallah.

Aribza

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş Şimdi Biraz Sana Sinirlenicem Ama Ben Counter Strike Online Oynuyorum Yani Hem Bi Yandan Normal Counter Bi de Counter ın içinde Zombi Ve Mutant Zombiler İllaha Offensive Oynamak Zorunda mıyım ? Gider İstediğim Oyunu Oynarım Wolfteam Oynardım Sonra Fly Falan çıkınca Oyununda çıktı Bide Özel Daatılar İyice Maafettiler Hem Sen neden Knight Filan Sevmiyosun Kaliteli Oyun. Sen Bana Kötü Gamer Mı Demek İstedin Şimdi Wolfteam Oynayanlar Başına Üşüşürse NE OLACAK SENCE!

Oyunlar Konusunda Coştum biraz neyse hadi :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben öyle bir şey demedim.Oyun kaliteli.Ama gamerların çoğu kalitesiz.Anlayabildin mi ?