Dalga mı geçiyorsun benle mega?

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben fthbTR,
Bildiğiniz üzere mega.co.nz diye bir download sitesi var. Ben bu siteden bir şey indirmek istiyorum.
Download'a basıyorum, ve starting'de kalıyor. 30dk-1saat. Kalıyor. Çözümü nedir bilen var mı ?

NOT* : Bana sakın hile kullanıyorsun demeyin sadece gördüğüm ilk mega'dan inen şeyi denedim.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Malesef mega.co indirilen dosyaları önbellekte tutuyor 1-500mb dosyalar için idare eder ama çok büyük dosyalarda düşük ramli bilgisayarları felç edebiliyor ^^

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Chrome'yi kullan. Kullanıyorsan güncelle. Güncellediysen Mega'ya üye ol. Üye olduysan Chrome eklentisini kur. Kurduysan Mega'ya tekrar gir ve giriş yap. Giriş yaptıysan dosyayı indirmeye çalış. Sorun çıkarsa beni bul. Bulamazsan konuya devam et. Konu biterse bu metnimi hatırla. Hatırlamazsan kötü bir şey olmaz :D (Kafiyenin Hackerıyız biz dağılın.)

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Chrome'yi kullan. Kullanıyorsan güncelle. Güncellediysen Mega'ya üye ol. Üye olduysan Chrome eklentisini kur. Kurduysan Mega'ya tekrar gir ve giriş yap. Giriş yaptıysan dosyayı indirmeye çalış. Sorun çıkarsa beni bul. Bulamazsan konuya devam et. Konu biterse bu metnimi hatırla. Hatırlamazsan kötü bir şey olmaz :D (Kafiyenin Hackerıyız biz dağılın.)
Çok güzel yazmışsın teşekkürler :D Bu arada çok iyi fikir başka tarayıcıdan denemek gerçekten saol :) Başarırsam beğenirim mesajını :D[DOUBLEPOST=1396977240,1396976781][/DOUBLEPOST]--------------------------------------------------------------------------------------------------------
:) Adamın Dibisin Be! Mega'dan indireceklerimi artık Chrome üzerinden indireceğim.

Likeni al unut beni...:D
[DOUBLEPOST=1397061880][/DOUBLEPOST]
Malesef mega.co indirilen dosyaları önbellekte tutuyor 1-500mb dosyalar için idare eder ama çok büyük dosyalarda düşük ramli bilgisayarları felç edebiliyor ^^
Şu ana kadar megadan 10 dosya felan indirdim. Hepsi 5-10 mb arası. Ayrıca bilgisayarın rami 3.5GB. Fakat çözdüm sorunu.