Dark and Invalid world-Çıktık gene Yollara [Tarık Ve Alperene Teşekkürler]

Nasıl buldunuz ?

• Güzel Fakat eksiklerin var

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü ama o kadar değil.

• Berbat :(

• Kullanılan toplam oy
    1

Gökdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kafamın Ağrısından başımı kaldıramadım bile o kadar çok ağrıyordu ki her yer bulanık ve bembeyazdı kalktığımda anca kendime gelebildim ve kendimi ormanın tam ortasında bulmuştum ve nedense son 3 saate dair hiçbir şey aklımda değildi.Hemen kalktığım gibi elime silahımı aldım ve usul usul yürümeye başladım biraz yürüdükten sonra hayatımın şokunu yaşadım ağaca bir ip ile bağlı ölü adam,elinde ise tekli tabanca "FN FİVESEVEN" Bulunuyordu tekliği aldığım gibi silahımı çantama koydum çünkü çok fazla ağırlık yapıyordu benim için,biraz daha yürüdükten sonra birini gördüm ve arkasından gizlice dolaşıp silahımı kafasına doğrulttum ve :
-Hemen Silahı yere bırak
+Ama?!
-Sana silahını yere bırak dedim !
Silahını yere bıraktı ve bana döndü inanamadım bir insandı Bu ?! Hemen adını sordum ve adının "Le-Kuvia" olduğunu öğrendim ve onun buraya nasıl geldiğini sordum ve şu cevapla karşılaştım:
-Hatırlamıyorum.
Şok oldum oda hatırlamıyordu peki nasıl oldu bu ?! Onu düşündük ve arkamızı döndüğümüzde ne diyeyim böyle zombi insan karışımı bir hayvan üstüme atladı ve Le-Kuvia'nın refleksine şükrettim çünkü atlar atlamaz hiç korkmadan silah ile vurdu ona bunun ne olduğunu sordum:
Ben: Bu Bu Bunlar nedir?
Le-Kuvia : Bunlar Arduan ırkının hayvanları.
Ben: Bunları nerden biliyorsun ?
Le-Kuvia: Ben bir doktorum ve burada yaklaşık 5 saattir vardım onları gözlemledim çok ama çok tehlikeliler dedi ve hoşuma giden bir laf dedi.
"Bu Arduan ırkı bir seri katil gibidir seri katil kadar hızlı ve gizlidir fakat her seri katil gibi kendi açıklarını belli etmek isterler onları açıkları bir avantaj bizim için" Dedi ve yolumuza devam ettik.

İLK HİKAYEM YORUMLARINIZI BEKLERİM :)
BÖLÜM-2
Yolumuza Devam ettik bir yandan konuşup bir yandan da etrafımızı kolaçan ediyordukki yerde ilaç buldum ve bunu Le-Kuviaya söyledim Le-Kuvia:
-Vay Canına çok Keskin Gözlerin var çok şanslıyızki bu sprey işimize çok yarayacak bu bir zombi savar içimizde taze kan kokusunu kamuflaj eder ve onlar için görünmez olabiliriz.
+Vay canına çok iyiymiş dedik ve 2 kişilik grup ile karşılaştık iki tarafta birbirine silahları doğrulttu ve
+- Durun Biz dostuz barış için geldik der ve birbirlerine buraya nasıl geldiklerini sorarlar ve birbirleri hakkında bilgi sahibi edinirler birinin adı Tommy diğerinin adı ise Tarıktır,biraz daha yürüdükten sonra dünyanın şoku yaşanır çünkü karşılarında dünya vardır ama onlar dünyada değildir ve havadan paketler yağmaya başlar hemen arkalarına düşen kutudan etçil böcekler çıkar ve Price:
+Bunlarda ne ya ?!
Tarık:
-Lanet olası Arduan ırkının böcekleri onlar biz nasıl avcı iseler bizde onlar için bir avız der ve arkalarından jet hızında Arduan ırkınıdan yaklaşık 15 kişi bulunur ve üstlerine doğru koşarlar bu sefer hemen silahlarını çıkarırlar ama tommyde silah yoktur çıkardığı rambo bıçağı ile savaşır (Adam deliler hastanesi kaçkını zaten) Üstüne atlıyan Arduan ırklıya dayanamaz ve orda kalır Tarık,Le-Kuviya,Gökdeniz var hızı ile koşarlar ve onları atladırlar Yolda yürürken Tarık tommy'i almaya gitmeyelim hayatımızı riske atamayız der ve arkadan şu korkunç ses gelir:
-(Hrsarsa) YARDIM EDİN !

Devamı istek üzerine :)

Bölüm 3 -
Arkadan Bu korkunç ses gelince ne yapacağımızı şaşırdık şaşırdım, ve onun Tommy olduğunu farkettik ama Tommy arkasını dönmüş ve yardım edin ! Yardım der gibiydi tam onu almaya gidecektik ki (SAZAN GİBİ) arkadan bir ses gelir dur.Gelen iri yarı 99 kilolarında biriydi bakın şimdi dedi ve eline taşı aldığı gibi Tommy'e fırlattı ve bizde "Amacın ne ?" Dercesine kızacaktık ki attığı taş birden lazer ile yok oldu meğer ise Tommyde artık Arduan ırkının kölesi olmuştu ve adını sorduğumuzda "Alperen" olduğunu öğrendik. Artık ne yapacaktık gittikçe azaldık ve güçsüzleştik ve hemen yapraklar ve odunlar ile küçük sığınmak için bir ev yaptık hatta dur dur ne evi baraka hatta baraka bile diyemeyiz buna Alperen bana:
-Bu ne la bune kafam bile girmez dedi.
+Zaten kilon 99 senin g**'ün bile girmez buraya git dışarda uyu git la get.
Dedim Alperen ile samimi olmuştuk tabi Le-Kuvia kadar değil o benim birçok bilgi öğrenmeme yardım etti ve o gün o baraka görünümlü yerde uyuduk.
Ehehehee tabii ki Alperen Dışarda uyudu iri yarı adan la o .
Alperen: (Çakma adı Marduk)

BÖLÜM 4 -
İyi ve keyifli bir gece geçirdikten sonra kalktık ve bu ormanı keşfetmeye başladık Alperenin giderken :
-Durun şuraya bakın.
+Oha ya la upuzun boyun var iyi gördün helal :p
Dedik ve tapınağa girdik tapınakta elleri ipe bağlı böyle ağzı nası bir şey desem örümcek ağzı gibi ve hayla canlıydı zaten bağırdığı gibi herkes silahı üzerine tuttu bunu inceledik ve Le-Kuvia:
-Bu Arduan ırkının 2 Kralından biri bu Vercetti olmalı diğeri ise Lavezzi bu iki kralda birbirlerine benzer ama çok tehlikeliler insanlardan çok daha teknolojileri gelişmişdir ve arkamızdan bu sefer 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 tane cüce geldi tabii gördüğümüz gibi sülahı doğrultmadık marduk hariç sonra herkes dalga geçti ne korkaksın diye bu söz üzerine Marduk:
+Ne la Cüce bu ne yapacağı belli olmaz
Cücelerin önderi :
Merhaba ben Lavi,Bu tavi,Bu Vessy,Buda aramızda tek kız Yattavi
Buraya barış için geldik ve buraya ticaret için geldik ve yolumuzu kaybettik Tavaruz Krallığı nerede bilir misiniz ?
Ben:
+Orası ne la diyecektim ki arkamızdaki o böceğimsi ağzı olan Sümsük :( Bağırdı bu sefer çok şiddetli bağırdı hayliyle korktum tabi.
Sonra buralar güvenli olmadığı için birlikte cüceler ile Tavaruz krallığını aramak için yola koyulduk Bir yandan mutluydum bir yandanda Marduk uyuyabilcek orda diye üzgündum Ay hoşt horlar bu :(

DEVAMI İSTEK ÜZERİNE :)

Son düzenleme:

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen mi yazdin? Eğer kendi emeğinse süper.

Blade III cihazımdan gönderildi

Gökdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ciddi ciddi kendim yazdım arasan başka sitede bulamazsın ilk defa olumlu cevabımı aldım bu arada Teşekkürler :)

Gökdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim yorumun için :)[DOUBLEPOST=1389110176,1389107455][/DOUBLEPOST]Güncel Arkadaşlar :)[DOUBLEPOST=1389113659][/DOUBLEPOST]Güncel ve yorum yok mu ya :(

Gökdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama sen haric :( İlk hikayem ama yorum esirgiyor herkes (sen hariç) :(

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam fake hesap aciyim ondan yorum atiyim :D

tarikkon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence güzel olmuş.Ama çok ''ve'' kullanmışsın.Birdahakinde dikkat et derim :)

tarikkon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olsun ve ler iyidir :)

Sabah kalktım ve yüzümü yıkadım ve kahvaltı yaptım ve okula gittim ve okuldan döndüm ve ödevlerimi yaptım ve evime zombi girdi ve zombiyle .. yaptım.Nasıl oldu ? :D (Not: Hikayen böyle değil sadece ''ve''lerin çok kullanıldığında güzel olmadığını göstermek istedim.)

Gökdem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler dikkat ederim :) Bide Le dememim sebebin Japonlu veya çinli tiplemeli adam olduğu için le dedim :D Başka ad varsa aklınızda siz deyin :)