DarkArmy yaş +11 Pro bir Ekip Oluşturmak İsterim İsteyen Gelsin

DarkPassengerTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Adım DarkPassengerTr Nerdeyse Her Server`de Beraber Oynamak İsterim

Klanın Adı: Dark Army
Açılış Tarihi: 25.01.2016
Kurallar: Küfür Etmek ve Hack Yasak

Adınız (oyun adı) :

İlgilendiğin Meslek :

Meslekler:
Savaşçı : Kaleni Korursun.Kalelere Saldırırsın. Kılıç ve Yay Taşır
Mimar / Muhendis : Kaleyi Sistemleri Vb Şeyleri Yapar. İstedikleri Maddeleri Kullanabilirler
Toplayıcı : Toplayıcılar Haydut Hammade Base Patlatma Vb Şeyleri Yaparlar. Çakmak Taşı,TnT,Kazama,Balta,Kılıç,Olta Taşır

İsteyen Gelsin Bu Mesleklerde İstisna Yapılır

Son düzenleme:

DarkPassenger

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar şu an Yurt Dışındayım O Yüzden Basvurularınıza Cevap Veremedim Hesabımın şifresini unutum hepinizi klan alındınız salı günü evime gidiyorum ayrıntılara ordan paylaşacağım bu arada neden +11 çünkü yaş konusunda istisna kabul etmiyorum ondan yani en az +11

DarkPassengerTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşşekür Ederim Sunucunuzun İp nedir ilk olarak göz atamam gerekiyor . Bu arada arkadaşlar klan`nın adı Dark Army mi Olsun Yoksa Red Army Red Army Bana daha güzel geliyo ama red army türkçesi kızıl ordu kızıl ordu gerçekte sovyetler birliğinin ve kızıl ordu bir sürü kadına ve çocuğa tecavüz etmiş ikisnin arasında kaldım yardım edin

Merhaba Arkadaşlar Oynayacağımız Sunucuyu Seçtim Oynayacağımız Sunucu IceMC.Nitrado.Net . Bu Arada Klanın Adına Hiç Kimse bir şey Demedi Bende Kendim Seçtim DarkArmy Olacak . Buluşma Tarihi 10/02/2016 Bu Arada Ben Her Gün Farklı Aralıklarla Servere Giriyorum Beni Görebilirsiniz

Serverın /warp Yazarak Hapisahane Bölgesinede Buluşucağız saat tam olarak bilemiyorum

Son düzenleme:

Tugrahn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız (oyun adı) : tugr
Kaç Yıldır Mc Oynuyorsun : 3

İlgilendiğin Meslek : Savaşçı

Meslekler:
Savaşçı : Kaleni Korursun.Kalelere Saldırırsın. Kılıç ve Yay Taşır