DarkCraft | OPSKYBLOCK | Kasa | Jackpot | /kit golem | Kelime Yarışması | Kendi Eklentilerimiz

thoughthaven

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
GUNCEL OLAYLAR
Merhaba arkadaşlar sizlere bugün başıma gelen bir olayı ağlamaklı birşekilde anlatıyorum
akşama kudur sunucuda durdum event yaptım 25-30 kişiydik herkesi eğlendirdik. akşam sunucuya girince bazı arkadaşlarımız 2-3 arkadaş sunucunun panelini hackleyip sunucudaki adalari silmişler ayni zamanda pl yi bozup pl de kendi sunucularının ismini vermişler. ben bu duruma sadece gülüyorum. aslında bu yazıyı hızlıca yazmaya çalışıyorum çünkü dava açma çalışmalarını başlattım tonca işim var. bu arkadaşları kınıyorum ve sadece gülüyorum. bir sunucu açtık gözlerine battı heralde. neyse vaktinizi çaldığım için özür dilerim.

Herkese Merhaba arkadaşlar ben Mert bugün yetkili arkadaşlarımla beraber 2 gün önce açtığımız sunucuyu sizlere sunmaya karar verdik. önce sunucumuzun özelliklerini yazayim daha sonra görüntülere geçeriz.

Sunucumuzun Özellikleri

Sunucu Adı : DarkCraft
Sunucu Sayısal IP : 185.9.156.207
Sunucu Normal IP : CraftDark.Batihost.Com
Sunucuya Girebilecek kişi sayısı : 250 Slot

Yetkililerimiz
Pluginer = serhat74
Kurucu = thoughthaven
Admin = Invasion

Sunucumuzu OP Yapan Özellikler
/Kit Golem

/Warp Spawner (Oyun parasiyla spawner almak)

Sunucumuzda Adanızı Glowstonela kaplamanıza gerek yok çünkü sunucumuzda gece olmuyor!

Sunucumuzdan Görüntüler

Sunucumuz

Spawn

Market

Koylu Takas

Event

Sunucu açılalı 2 gün olduğu için bu sizi korkutabilir ama yetkililerimiz 2 gün boyunca uykusuz sunucuyu tasarladı. haftanin bir günü event yerinde iron golem spawner yağdiriliyor. sunucumuzda görüşmek üzere :)

Son düzenleme:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Sunucu Açma Girişiminizden Dolayı Sizi Tebrik Ederim Ancak Açmadan yani Oyunculara Sunmadan Daha Fazla Geliştirmenizi Öneririm. Başarılar...

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Sunucuya girdim. baktım sunucu güzel ve gelişecek bende Vip satın aldım vip satın aldığım gün akşam sunucu sıfırlandı. vipimi geri verdiler. şimdi ise sunucunun motd kısmında yeni İP yazıyor ve sunucuda /warp market v.b heryer silinmiş. üstüne üslük kurucuya skypeden mesaj attım. sunucuyu kapatıyormusun diye kendisi hayır kapatmıyorum sunucu açık dedi bende ama heryer silinmiş sunucuda dedim ve bir cevap alamadım. Kurucuda beni skypeden engelledi. O Vip için verdiğim 10tl parada değilim ama insanların emekleri ile oynuyorsunuz. Bana sunucuda aksaklık oldu kapatacağız veya sıfırlamak zorundayız vipini geri vereceğiz deseniz iade alabilirmiyim derdim. malesef iade yapmıyoruz dersenizde o para umrumda olmazdı. tekrar söylüyorum para umrumda değil ama bu şekilde engel atmana gerek yok. uğraşacağımdanda emin olabilirsin.

ayrıca bana kullanım koşullarını okusaydın da diyemezsiniz. çünkü sunucunuza kayıt olurken falan herhangi bir şekilde kullanım koşulu falan sunmamışsınız.

bir para için bu kadar günaha girmenize gerek yoktu. Hakkımı haram ettiğimide bildirmek isterim.

cevap verebilecek bir kelimeniz bile yok

Admininizde steam'den engelledi. eğer cevap vermezseniz v.b. davacı olucağım.

thoughthaven

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdim. baktım sunucu güzel ve gelişecek bende Vip satın aldım vip satın aldığım gün akşam sunucu sıfırlandı. vipimi geri verdiler. şimdi ise sunucunun motd kısmında yeni İP yazıyor ve sunucuda /warp market v.b heryer silinmiş. üstüne üslük kurucuya skypeden mesaj attım. sunucuyu kapatıyormusun diye kendisi hayır kapatmıyorum sunucu açık dedi bende ama heryer silinmiş sunucuda dedim ve bir cevap alamadım. Kurucuda beni skypeden engelledi. O Vip için verdiğim 10tl parada değilim ama insanların emekleri ile oynuyorsunuz. Bana sunucuda aksaklık oldu kapatacağız veya sıfırlamak zorundayız vipini geri vereceğiz deseniz iade alabilirmiyim derdim. malesef iade yapmıyoruz dersenizde o para umrumda olmazdı. tekrar söylüyorum para umrumda değil ama bu şekilde engel atmana gerek yok. uğraşacağımdanda emin olabilirsin.

ayrıca bana kullanım koşullarını okusaydın da diyemezsiniz. çünkü sunucunuza kayıt olurken falan herhangi bir şekilde kullanım koşulu falan sunmamışsınız.

bir para için bu kadar günaha girmenize gerek yoktu. Hakkımı haram ettiğimide bildirmek isterim.

cevap verebilecek bir kelimeniz bile yok

Admininizde steam'den engelledi. eğer cevap vermezseniz v.b. davacı olucağım.
dostum hakkınıza girdiğimiz falan yok sunucumuzun paneli 2 kere çalındı 2 kere sunucuyu bastan yaptık 3. sünde artık kaldıramadık bıraktık sunucuyu senden özür dileriz o açıklamada gördüğün ip ise çalanların sunucusunun ip si reklam yapmak için koymuşlar artık sıkıldım böyle şeylerden konuyu okursan anlarsın zaten bro admin konusuna gelince admine söyledim neden engelledin diye yok öyle bir şey falan dedi sana 10 tl ni atacak steamden kolay gelsin.

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
yapında gidelim o zaman kardeşim. admininiz şu an cevap bile vermiyor

şimdide iade etmiyoruz diyorsunuz. bu musunuz siz ?

İşte sizin açtığınız sunucudan bu kadar ve adamlığınızda bu kadar. dün iade edicez diyip bu gün iade etmiyorsunuz. Sunucununuzun bir sözleşmesi yok. Ben Vip'i alırken bu haftalarda kullanmak için aldım ve sunucuz şu anda kapalı hiçbir şekilde yararlanamıyorum. siz dün iade edicez dedikten sonra başkasıyla anlaştım ve şimdide iade etmiyoruz diye atar gider yapıyorsunuz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tavrınızda hoş değil.

Sunucunuz neden kapalı ? kapatmıyıcaz geri açıcaz dediniz 1-2 haftaya 1 ay oldu ? nerede sunucu ?