DarkLight Hikayeler | Redmond Okula Gidiyor

GizemliCocuk

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Evet Merhaba Yine Ben Önceki Konumda Redmond'u Tanıttım . Böyle Bir Hikaye Konularına Başlamaya Karar Verdim Umarım Beğenirsiniz :)

Hikaye:
Redmond İyice Yeni Dünyaya Alışmaya Başlamış Daha Az Vahşetli Şeyler Düşünmeye Başladım Anlarsınız Ya Normal İnsan Gibi . Sonra Günler Haftalar Geçmiş Redmond Part-Time Bi İş Bulmuş Zaten Tüm Amerika Hayranı Google'da Bile İşe Girer :D . Ve Redmond Bir Daire Ve Eşyalar Almış Artık Redmond Evsiz Değil :D . Neyse Redmond'un Küçüklüğünde Okula Gitmeyi Çok Severmiş Ve Aklına Okula Gitmek Gelmiş . Redmond Kostümünü Çıkarmış Ve Kıyafetler Alıp Giymiş , Okul Alışverişini Yapmış Ve Kayıt Olunucak Okul Aramış Bulmuş. Evet Gün Geldi Çattı Okul Başladı . Yeni Nesil Normal Olarak Redmond'a Gıcık Geliyordu . Çocuklar Gıcık , Kabadayı , Sinir Bozucu Falan Filan İşte . Zaten Biliyorsunuz Redmond Psikopat Biri En Küçük Hatada Çocukları Parçalara Ayırır . İlk Derse Başlamışlar Çok iyi Geçmiş . Tenefüs Gelmiş Ve Okulun İlk Kabadayısı Gelip Redmond'u Sıkıştırmış . Redmond İçinden "Bunlar Çocuk Onları Öldüremem" Diyip Geçmiş . Fakat Çocuk Israr Ediyormuş , Redmond Dayanamayıp Çocuğun Yüzüne Sert Bir Yumruk Atmış .Çocuk Bildiğiniz Top Gibi Yere Yapışmış Ağzı Burnu Kanıyor Yerde Bile Kırık İzi Çıkmış . Bu Olaydan Sonra Redmond'u Müdürün Odasına Çağırmışlar . Müdür "Redmond , Hmm Sen Şu Haberlere Çıkan Suçluları İnfaz Eden Çocuksun..." , Redmond " Evet Efendim!" , Müdür "Bak Redmond Seni Anlıyorum Senin Zamanında Böyle Şeyler Yoktu Fazla Güçlüsün Senden Bir Ricam Var Lütfen Öğrencilere Böyle Vurma Başın Aileleri İle Belaya Girebilir.." , Redmond "Fakat Efendim Haberlerde Vermişlerdir Psikolojik Durumlarımı Burada Bile Sizinle Zar Zor Konuşuyorum , Normal Bir Vatandaş Olmaya Çalışıyorum" , Müdür " Seni Anlıyorum Ama Seni Ceza Odasına Göndermek Zorundayım " , Redmond "Orada İşkence Aletleri Yok Değilmi !? Bizim Zamanımızda Ceza Odasında Bizi Döverlerdi!" , Müdür "HAHAHAHA! Merak Etme Redmond 2015'e Öyle Şeyler Yok Canım Hadi Nöbetçiler Sana Yolu Göstersin .." . Nöbetciler Redmond'a Yolu Gösterirler Ve Redmond Ceza Odasına Girer. Odadaki herkes Redmond'a Pislik Ezik Gözüyle Bakıyorlardı , Tabi Redmond'u Daha Tanımıyorlardı ..
Redmond Üzerine Yürüyen Çocukların Arasından Geçip Bir Masaya Oturur . Bu Sırada Kabadayı Cezalı Çocuklar Redmond'a Küfürler , Sinir Bozucu Laflar Edip Durur . Redmond Kendini Zor Tutmaktadır . Redmond En Sonunda Dayanamayıp Masaya Yumruk Atıp Masayı Deler Ve Çocuklar Ceza Odasından Kaçmaya Başlarlar .
Redmond Psikopat Gibi Gülüp Dans Etmeye Başlar . Bu Çocuklar Redmond'u Uyandırmıştı !

Redmond Müdüre Gidip Derki , "Müdür Abi Beni Zincirleyin Birşeyler Yapın Bu çocuklar Beni Uyandırdı" Tabi Bunu Geveze Ve Bir Yandan Mırıldanarak Söylüyordu . Müdür Hemen Haberleri Hatırları Ve Polis Çağırdı . Hatırlarsınız Redmond Polisleri Japon Askeri Gibi Görüyordu . Polisler Geldi Bu Sırada Redmond Okul Kolidorundan Dans Edip Psikopatça Gülüyordu . Redmond Polisleri Görünce Durdu Seskes Oldu . Sadece Polislere Bakıyordu Onları Kendi Gözlerinde Japon Askerleri Gibi Görüyordu . Redmond'un Gözleri Birden Kırmızıya Dönü Verdi . Polisler Silahlarını Çekip Redmond'a Doğrulttu . Tüm Okul Redmond'u İzliyordu . Redmond Yavaşca Polislere Yürümeye Başladı Bu Sırada Psikopatça Gülüyordu . Redmond Yavaşca Yürürken Bastığı Yerlerde Ayak İzle Çıkıyordu . Öğrenciler Çok Korkuyordu Polisler Öğrencilerden Uzaklaşmasını Rica Etti . Redmond Hızlanıp Polislerin Üzerine Atladı . Redmond Bi Polisin Kafasını Yere Yapıştırdı Polisin Beyin Parçaları Her Yere Yayıldı . Sonraki Polis Kaçmaya Başladı , Redmond Çok Hızlı Koşuyordu . Polisin Ayağı Takıldı Ve Düştü Redmond Ayağından Tutup Duvarlara Vurmaya Başladı Ve Polis Parçalarına Ayrıldı ..

Arkadaşlar Bölüm 1 Bitmiştir Sonraki Hikayede Görüşmek Üzere