BatuBskn0
PayidarNetwork.Batihost.Net
- En iyi cevaplar
- 0
SİTE ADRESİ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İP ADRESİ
DarkMC.batihost.net
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, sunucu yeni ama yavaş yavaş tanıncaktır diye düşünüyorum.Dün bu tanıtımı gördükten sonra serveri ziyaret etmeye gittim, tanıtımda denildiği gibi gerçekten çok orijinal ve özgün sistemleri olan bir server, kurucu arkadaşa başarılar dilerim, Türkiye'nin böyle güzel minecraft serverlerine ihtiyacı var, inşallah gerekli desteği görürsün kardeşim, arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim bu serveri![]()
güzel yorumunuz için teşekkürler, şimdiden iyi oyunlar dilerim sitemize girerek discord sunucumuza katılmayı unutmayınız duyurularımızı ve etkinliklerimizi ordan duyurmaktayız.kasa sistemi filan güzel olmuş kardeş her şey beğendim serverini bayramdan sonra aktif oynicam inşalah hakettiğin değeri alırsın inş
Teşekkür ederim, sunucumuzada bekleriz.Tanıtımı iyi hazırlanmış, başarılar![]()
buildi biraz fazla olduğu için kasma oluyor doğrudur en kısa zamanda onu hallediceğim yorumunuz için teşekkür ederim <3Servere girdim ama fazla oyuncu yoktu bu server daha fazla oyuncuyu hakediyo + olarak rütbehammadde bölgesinde biraz kasma problemi var ona çözüm bulursanız daha iyi olur server süper
Yetki alımı olarak rehber olacak tabi şartları olacak yaş oyunda en az 10 gün oynamış belirli bir rütbede olgun vb. gibi discorddan bizi takip edebilirsiniz duyularımızı daha sık ordan yapmaktayız, oyun içi /discord veya web sitemizden discordumuza girebilirsiniz.Server guzele benziyor basarilar dilerim ve yetkili alimi varmi bilgi verirseniz seviniriz
yorumunuz için teşekkür ederim, rehber alımlarımız başladı sitemizden veya oyun içi /discord yazıp discordumuza katılabilirsiniz.Gerçekten mükemmel bir server olmuş, sunucuda şuanlık fazla oyuncu olmasa da başlangıç için iyi, ayrıca yetkili alımı da yaparsanız daha iyi olabilir, bu server daha fazla oyuncuyu hakediyor![]()