cok özür dilerim kusura bakmayın ip değiştirdim burdan değiştirmeyi unuttum değiştirdim ip güncel sunucu 50 kişiliktir, 3 haftada bir vip çekilişi olacaktır.Konuda her hafta VIP çekilişi demişsin de bunu görenler VIP almaya ne gerek var zaten az oyuncu var katılırım çekilişe alırım VIP'i diyecektir. Bir de IP'nin play.darkmcb.tk olduğuna emin misiniz ? Çünkü Can't resolve hostname hatası alıyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim, sunucu üstünde çalışyırouz.Geliştirilmeye ihtiyacı var, başarılar.
yorumunuzu dikkate alacağım ve en kısa zamanda spoiler yapcağım, teşekkür ederim.Keşke Şu Fotoğrafları Spoiler Şeklinde Koysanız.![]()
%75 şans oranını yapamam sebebi güzel olmaz art arda 3. kişiyi öldürdükten sonra gelmiyicek onu ayarlayacağım, teşekkür ederim.Bence PvPCoin Sisteminde her öldürme başına değil de %75 şansla veya art arda 3. kez aynı kişiyi öldürdükten sonra gelmemeli. Çünkü birisi birisine Kill salar ve kasılırlar.
default 14 diye biliyorum sizin kullanıcı adınız kaç karakter ?Bu arada benim ismim çok uzun olduğu için sunucuya almıyor, düzeltir misiniz acaba? Diğer sunuculara girebiliyorum.