#DarkMC > | Faction | Rütbe | PvpCoin | Kasa | Hile Koruması | HER GÜN 20:00'DA EVENT | Play.DarkMCTR.Tk

Sunucumuzu Beğendinizmi ? (Hard Faction Sevmiyenler Lütfen Boş Bıraksın!)

• Mükemmel

• Çok İyi

• İyi

• Orta

• Kötü

• Çok Kötü

• -Bakmadım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuda her hafta VIP çekilişi demişsin de bunu görenler VIP almaya ne gerek var zaten az oyuncu var katılırım çekilişe alırım VIP'i diyecektir. Bir de IP'nin play.darkmcb.tk olduğuna emin misiniz ? Çünkü Can't resolve hostname hatası alıyorum.

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Konuda her hafta VIP çekilişi demişsin de bunu görenler VIP almaya ne gerek var zaten az oyuncu var katılırım çekilişe alırım VIP'i diyecektir. Bir de IP'nin play.darkmcb.tk olduğuna emin misiniz ? Çünkü Can't resolve hostname hatası alıyorum.
cok özür dilerim kusura bakmayın ip değiştirdim burdan değiştirmeyi unuttum değiştirdim ip güncel sunucu 50 kişiliktir, 3 haftada bir vip çekilişi olacaktır.

güncel+

Konu Güncel!

BatuBskn0

En iyi cevaplar
0
Bakım Bitti! 20:00'da Event Vardır.

Son düzenleme:

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımınız 6/10
Server güzel bir servere benziyor emek verildiği belli başarılarınızın devamını dilerim
İyi Forumlar

AburCuburBukucu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence PvPCoin Sisteminde her öldürme başına değil de %75 şansla veya art arda 3. kez aynı kişiyi öldürdükten sonra gelmemeli. Çünkü birisi birisine Kill salar ve kasılırlar.

AburCuburBukucu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu arada benim ismim çok uzun olduğu için sunucuya almıyor, düzeltir misiniz acaba? Diğer sunuculara girebiliyorum.

BatuBskn0

En iyi cevaplar
0
Bence PvPCoin Sisteminde her öldürme başına değil de %75 şansla veya art arda 3. kez aynı kişiyi öldürdükten sonra gelmemeli. Çünkü birisi birisine Kill salar ve kasılırlar.
%75 şans oranını yapamam sebebi güzel olmaz art arda 3. kişiyi öldürdükten sonra gelmiyicek onu ayarlayacağım, teşekkür ederim.