soruyonmu hic premiummusun die cracklısı var ama ondada mod yok forge yukleyemedim bi türlü1.5.2 mi kaldı la 1.6.4 çıktı![]()
anlamadın galiba cracklısı var forge yükleyemedim n.Oduslusu fln var ama 1.6.2 de ilgi cekici bisi yok sadece at :sırıtmak:skype ekle sana nerden crack indireceini filan söylerim skype : EmOkArSiTi
forgeyi kurdu ama açılmıyoskydaz dan indirdiğin modun launcher ini çalıştır kendi kuruyo forgeyi .
bana beceriksiz dien birine bak yılın başı bişi başarmıs onunla övünüyo[DOUBLEPOST=1381085108,1381085014][/DOUBLEPOST]senin beceriksizliğin
skydazda 1.6.2 forge bulamadım atarmısınSkydaz Direct olarak install ediyo bence modların orjinal sitesine giderek Forge yükleyip oyle kullanmanı öneririm :sırıtmak:
neyse boşver ben 1.5.2 de bozuk modlarımla oynayım fake_dead abimizden öğrencez artıkSkydazdan asla mod indirme Orjinal sitelerinden indirebilirsin dedğim gibi çok üşengeç isen Fuzzzie's 1.6.4 Mod List diye google amcadan arat orada TÜM güncel modalrı bulabilirsin :sırıtmak:
sen anlatamadıysan ben ne yapabilirimsen anca cahil olarak takılırsın . onu bile beceremiyosan yuh sana