Dat aralık

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yıllardır adam akıllı bir kendimi tanıttığım konu açmamış olmam ve bazu yeni sebeplerden dolayı bu konuyu açma gereği duydum okumadan yorum yapmazsanız sevünürüm :(
İnternette gerçek adımı kullanmam ama ısrar edenlere fatih der geçerim :( Sürekli farklı yerlere taşındığımızdan çok saçma bir çocukluğum geçti o çocukluğumda olanların derdini şu an çekiyorum, asosyalim ama insanları farkında olmadan çok güzel yönetebilirim ve yeri geldiğinde çok harika yalan söylerim .3
4 yıldır furry ve yifferım çoğu kişinin daha önce adını duymadığı onlarca türden şarkı dinlerim (deathstep, splittercore vs) bu özelliğim bana internette arkadaş bulma konusunda çok çok sıkıntı çıkarmıştır :( gerçi hala çıkartıyor :(
Halden anlamayıp sadece kendini düşünenlerden fena nefret ederim onların dışında başka şeylere pek kolay kolay sinirlenmem, genelde çoğu espiriyi anlamam ama 1337 yalan yeteneklerim sayesinde anlamış gibi yapıp konuyu değiştiririm, yapılan hakaretler vs hiçbirşeye alınmam :(
Ve hala birkaç kişinin kız sanmasına rağmen gayım bunu burdan belirteyim. Gaylığım müzik seçimim furry olmam vs sebeplerden dolayı yalan yeteneğim tavan yaptı insanlardan bir şey gizlemeyi çok güzel bir şekilde yaparım .3
Aslında çok uzun zaman önce forumu bırakmam gerekiyordu ama sürekli yeni üyeler geldiği için ve belki birkaçını furry yapabilirim umuduyla aylardır bekliyorum ki hala bir hareket yok :(
Psikolojik olarak çökmüş durumda olan insanlar sürekli dram yaşayan insanları çok kafama takarım yani onu düzeltmek için elimden ne gelirse yaparım yoksa rüyalarıma giriyor sürekli unutamıyorum :(
Son olan ??? olayından sonra "madem insanların psikolojisini düşünüyorsun niye böyle avatarlar koyuyorsun ?" diyenler çıkabileceği için söylüyorum, ???la konuştum gerçi hala konuşuyorum gerçekten biri onu güzel kandırmış ama merak etmeyin her şey yolunda :(
Konu aşırı kötü oldu muhtemelen türkçe konusundada büyük failler olabilir konudan konuya atlıyorum sırasız bir şekilde oda olabilir affedin :(
Ve konuyu biraz bazı şeylerin tartışmaya açılması için açtım rahatlıkla tartışabilirsiniz veya istediğinizi sorabilirsiniz :(
Aslında tartışma değil yeni üyelere kendimi tanıtmak için açtım konuyu :(