ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bisi sorcam dataTaglarla mob ayarlarıyla oynamak nası oluyo (verdiği hasar, saldırdığı moblar vb.) yardımcı olursanız sevinirim
Saldırdığı mobları ayarlayamıyoruz ama saldırı hasarı attribute ile yapılabilir :'(
İşte 1,5 yıldır uğraşmayınca unutuyor insanişte o tam olarak nası yapılıyo bilen biri varsa anlatabilir mi
İşte 1,5 yıldır uğraşmayınca unutuyor insan![]()
Skripte zaman harcayıp yapamamak çok can sıkıyo başlıyorsan garantiye al![]()
ben de bu işlere yeni merak saldım şimdiden baya ilerledim ama dataTagları bilmeyince zor oluyo
Bu videolara bak![]()
Float'ların sonuna f koyacaksın. yine flat ile aynı değere sahip olanlara f koyacaksın. Textlerde Tırnak, int'lerde ise düz yazacaksın. Gerisini izleyerek anlarsın zatenben onu izledim de kafa basmadı
Aynı durum bendede var![]()
@furkan3000 bir ara bak bu arkadaşa :'(kafası basmayanlar olarak çok talıyız bence dadsadfasfasfa
10 dk :'( daha doğrusu ilini yazmak içn 10 dk gözden geçirdim. Ancak şu ana kadarki öğrendiklerimi arada farklı şeyler yapmadığımı var sayarsak 4 günde falan. Ancak tecrübelerim ile buraya geldiğimden dolayı 5 ay :'(@KadirBerk skripti kaç günde öğrendin ?
Onun yerine internete summon tool yaz bütün özellikler:
effect,can,hasar,zırh,silah
Gereken:
Minimum Englış
Ben daha once izlemedim bu videoları bi izliyim yardim ederim@furkan3000 bir ara bak bu arkadaşa :'(