- En iyi cevaplar
- 0
İcinden Diyor İnsan Bu Kadar Zamanı Nerden Buluyorlar Dimi ?Başka söyleyeceğin bir şey var mı?
İcinden Diyor İnsan Bu Kadar Zamanı Nerden Buluyorlar Dimi ?Başka söyleyeceğin bir şey var mı?
Evet. "Bir şey."Başka söyleyeceğin bir şey var mı?
Yerini de söyle istersenBGTR tavşanların insanları kaçırıp parçaladığı bir yer !
Kanka valla ne diyeceğimi bilmiyorum hahahaahahahah ''Gerzek''Evet. "Bir şey."
Masum insanları parçalayacağıma sizi parçalarım daha büyük zevk verir bana :3Evet. "Bir şey."
Çaya zehir katarsın çayımı yanımda getiririm ve arkamda koruma olarak Uchiha_Madara'yı alırım ve orduyuda çağırırım :C bunlşar ufak minnacık güvenlik önlemleriYerini de söyle istersenBelki bir gün gelir çayımı içersin
(Benimkini senin üzerine dökeceğim kesin
)
Dedim bakın şeytanın yer yüzüne çıkmış hali !Masum insanları parçalayacağıma sizi parçalarım daha büyük zevk verir bana :3
Seni susano'o mun içine alırım.Çaya zehir katarsın çayımı yanımda getiririm ve arkamda koruma olarak Uchiha_Madara'yı alırım ve orduyuda çağırırım :C bunlşar ufak minnacık güvenlik önlemleri[DOUBLEPOST=1440436161,1440436129][/DOUBLEPOST]
Dedim bakın şeytanın yer yüzüne çıkmış hali !
:C kanka ordu yetmez davşan tüm orduyu param pirçik eder atomlarına ayırır biz en iyisi çin ordusunu çağıralımSeni susano'o mun içine alırım.
Yanında Madara var. Orduya kim ihtiyaç duyar.:C kanka ordu yetmez davşan tüm orduyu param pirçik eder atomlarına ayırır biz en iyisi çin ordusunu çağıralım![]()
Oysa ki foruma girdiğinde minik küçük zararsız bir davşandı ama insanlar onu yahni yapmak için yakalamaya çalışıyorlardı ve bir gün tavşan bundan bıkar ve insanları yemeye başlar[DOUBLEPOST=1440436416,1440436374][/DOUBLEPOST]Cidden bu foruma girmek bile hataydı zatenof:
Tek hatasında kalbini sök kankaYanında Madara var. Orduya kim ihtiyaç duyar.
Ne alaka şimdi?Hocam bende beyin var zaten senin bunu paylaşman bir beyinsizlik zaten[DOUBLEPOST=1440435852,1440435820][/DOUBLEPOST]
Tek kelime senide ifşa ettim Kulaklığın
Erkek olsan böyle olmayacak ._.Cidden bu foruma girmek bile hataydı zatenof: