Merhaba Millet,
Bügün gerçek para ödüllü ve oyun eşyası ödüllü turnuvamız başlatmak istiyorum sunucumuz white liste alınacaktır.
Takımlar 4e ayrılıcaktır açık dünyada kapışma başlıyıcak eğer bir takım birbirine vurmaz ve anlaşılır ise o oyuncu elenir.
Turnuvayı bozan kişi olursa anında atılır!
\/ 4 Adet Takımdan Oluşmaktadır
\/ Takım Başkanları Yoktur!
\/ Her takım 2 kişiden oluşur istediğin kişiyi seçemezsin!
\/ Takımlar kendi aralarında skype ts3 gibi programlarla konuşabilir
\/ Ödül kazanan 2 kişi arasında paylaşılır 25tl bir kişiye kalan para diğer kişiye olarak
\/ Free Item konusu istediğiniz bir silahtan 14 adet alabiliceksin bölüşülecektir
\/ Turnuvaya katılan kişilerin yaş sınırlaması +11 olması gerekmektedir
\/ Skypeniz yok ise katılmanızın bir önemi yok!
Turnuva Katılım Forumu:
*Adım:
*Soy,Ad:
*Yaşım:
*DayZCraft Oynadınmı:
Premiummusun:
Ek Mesajın:
Turnuvada zombiler olmuyacaktır insanlar kendi aralarında savaşacaklar son hayatta kalan takımıyla birlikte ödüle sahip olucaktır ödül hemen teslim edilicektir.
Mavi: Azanet,Portakal
Kırmızı: KraL1253
Yeşil: Noneedthanks,
Sarı:
TURNUVA Hakkında yorumlarınızı bekliyorum herkes katılabilir seçilenler alınıcak![DOUBLEPOST=1408554684,1408541595][/DOUBLEPOST]Katılımcıları bekliyorurrrum!
Bügün gerçek para ödüllü ve oyun eşyası ödüllü turnuvamız başlatmak istiyorum sunucumuz white liste alınacaktır.
Takımlar 4e ayrılıcaktır açık dünyada kapışma başlıyıcak eğer bir takım birbirine vurmaz ve anlaşılır ise o oyuncu elenir.
Turnuvayı bozan kişi olursa anında atılır!
\/ 4 Adet Takımdan Oluşmaktadır
\/ Takım Başkanları Yoktur!
\/ Her takım 2 kişiden oluşur istediğin kişiyi seçemezsin!
\/ Takımlar kendi aralarında skype ts3 gibi programlarla konuşabilir
\/ Ödül kazanan 2 kişi arasında paylaşılır 25tl bir kişiye kalan para diğer kişiye olarak
\/ Free Item konusu istediğiniz bir silahtan 14 adet alabiliceksin bölüşülecektir
\/ Turnuvaya katılan kişilerin yaş sınırlaması +11 olması gerekmektedir
\/ Skypeniz yok ise katılmanızın bir önemi yok!
Turnuva Katılım Forumu:
*Adım:
*Soy,Ad:
*Yaşım:
*DayZCraft Oynadınmı:
Premiummusun:
Ek Mesajın:
Turnuvada zombiler olmuyacaktır insanlar kendi aralarında savaşacaklar son hayatta kalan takımıyla birlikte ödüle sahip olucaktır ödül hemen teslim edilicektir.

Mavi: Azanet,Portakal
Kırmızı: KraL1253
Yeşil: Noneedthanks,
Sarı:
TURNUVA Hakkında yorumlarınızı bekliyorum herkes katılabilir seçilenler alınıcak![DOUBLEPOST=1408554684,1408541595][/DOUBLEPOST]Katılımcıları bekliyorurrrum!
Son düzenleme: