DcCraft Haksız Mute Şikayeti !

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Az önce girdiğim DcCraft sunucusunda adminin küfrettiğine şahit oldum. Ondan sonra aşağıdaki gibi bir sohbet yaşandı ve sanki ben küfretmişim gibi mute yedim. Hemde 1 saat ! @Merdocann ilgilenilmesini talep ediyorum !

Dadsaddad nickli kullanıcı benim.

NOT : Yetkilinin herhangi bir işlem yapmaması halinde ilgili mercilere başvurularak yasal işlem başlatılacaktır.

NOT 2 : Oyunun logları elimde mevcuttur. Resimler inandırıcı gelmediyse logları atmaya hazırım.

Merdocann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Olumun_4_Kolu
Yetkilimizin Yaptığı Yanlış'dan Dolayı Onun Adına özür dilerim.
Gereken işlem sağlanıcaktır. İyi günler.

SydeFQ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biliyorsun ki Güzel kardeşim Insanlarda hata yapıyor bunu teamspeak 3 adresimize gelip söylesen Çok daha iyi olacaktı Adam hata yapmış Yanlışlıkla atmış Oda inssan degilmi ?

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biliyorsun ki Güzel kardeşim Insanlarda hata yapıyor bunu teamspeak 3 adresimize gelip söylesen Çok daha iyi olacaktı Adam hata yapmış Yanlışlıkla atmış Oda inssan degilmi ?
Değerli yetkili, hata yapan insana hatası anlatıldığında özür diler. Teamspeak kullanmıyorum malesef. Olayı Osman adlı yetkiliye kitap yoluyla anlattığım zaman "Banını Açmayacağım" demişti. Sözü size bırakıyorum.

Merhaba, Olumun_4_Kolu
Yetkilimizin Yaptığı Yanlış'dan Dolayı Onun Adına özür dilerim.
Gereken işlem sağlanıcaktır. İyi günler.
İlginiz için çok teşekkür ederim sayın yetkili. Sizin gibi ilgili insanların olması oyuna daha da bağlıyor beni. Birazdan geliyorum sunucuya..

SydeFQ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Osman Adlı bir yetkili yok bizim sunucumuzda Patron Bir rank :D

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Osman Adlı bir yetkili yok bizim sunucumuzda Patron Bir rank :D
Loglardan bakarsanız, 18.54 tarihinde 13RUTAL adlı üyenin küfür ettiğini, benim de onu yetkili sanıp küfür serbest mi dediğimi, sonra kendisinin "ettim mi" dediğini, ondan sonra da mute yediğimi görebilirsiniz. İyi akşamlar.

SydeFQ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Değildir Patron Rankı Sunucumuzda alınabilir bir rank Tüm yetkililerim kontrol altındadir giriş ip si bile eşleşmiyor adamı trollemiş osman isimli arkadaş