DDOS ATTACK ?

keçi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
iyi tmm amerikaya gireriz beyler toplanın il başta thy yi hackiyoz 200 kişi bi ucağa biniyoz ben sürerim ucağıgidiyoz avrupaya binemeyenlerde evden yapsın 200 kişi mcsgyi çökertiriz sonra bütün pre çarları çalar satarız ardındandao parayla allien pc alırız 5 altı tane hepsini bir birleştiririz olur
1000 ramlı pc sora dünyanın en iyi mc serverini alırız premium ları 100 liraya satarız sonra oradan kazandığımız parayla bi uzaya gideriz sonra oraya ağaç dikeriz ağaçlarda oksijen yapar daha sonra uzayda uydu yaparız dünyayı hackleriz :)

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iyi tmm amerikaya gireriz beyler toplanın il başta thy yi hackiyoz 200 kişi bi ucağa biniyoz ben sürerim ucağıgidiyoz avrupaya binemeyenlerde evden yapsın 200 kişi mcsgyi çökertiriz sonra bütün pre çarları çalar satarız ardındandao parayla allien pc alırız 5 altı tane hepsini bir birleştiririz olur
1000 ramlı pc sora dünyanın en iyi mc serverini alırız premium ları 100 liraya satarız sonra oradan kazandığımız parayla bi uzaya gideriz sonra oraya ağaç dikeriz ağaçlarda oksijen yapar daha sonra uzayda uydu yaparız dünyayı hackleriz :)
Amerikaya gitcek parayi buldunmu ? Hadi gittin orda laptopunumu götürdünde 100 kiside pc var ? Hadi oda olsun internetin varmi. Hadi istedigin kadar paran olsun uzaya çikabilcenmi ? Hadi çikmayi başardin dönebilcenmi ?

keçi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
haaklımıyım haklıyım tabi

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide vps vds gibi ürünler tc kimlik numaranla ve bazı belgelerle satıldığı için bidahada alamazsın

keçi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Amerikaya gitcek parayi buldunmu ? Hadi gittin orda laptopunumu götürdünde 100 kiside pc var ? Hadi oda olsun internetin varmi. Hadi istedigin kadar paran olsun uzaya çikabilcenmi ? Hadi çikmayi başardin dönebilcenmi ?
thyyi hacklicez ucak biletleri beleş geri dönmeye gerek varmı

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçmalama !

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen thy yi hacklemeyi dene bi iletişim ağını engellediğin için öyle bi ceza yersinki aklın hayalin durur.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bi' 80 kişi toplayıp bir hedefe aynı anda saldırırsak onu alt edebilseydik şu anda bu forumu hacklemiş olurdum. Hacker işi kolay bir iş değil ve de iyi bir iş değil. Hackerliğe merakın varsa beyaz şapkalı hacker ol. Siyah ve gri önermem. Kötüdürler :p