DDOS Ve Crash Koruması

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ortada bir makine var bilgisyar da bir makinedir. Verdiğin adreste linux tabanlı bir sistem kullandığı yazmıyor. sen hem sunucuyu hemde ddos filitresini aynı makineye kurarsa dediğim gibi yüksek trafiklerde bir işe yaramaz. Denedim.

Sonuç olarak Yüksek trafiklerde ek donanım kullanmak zorundadır.
Donanım kullanmak zorundadır tabi ki ama DDoS'u engelleyen şey DONANIM değildir. Biz burada bunu tartışıyoruz :) ve sen "ehehe, DDoS yazılımsal olarak ENGELLENEMEZ." diyorsun.

İşletim sistemi derken nitrado dostum
Nitrado kullanıyorsan DDoS konusunda yapabileceğin bir şey yok geçmiş olsun.

janjel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Donanım kullanmak zorundadır tabi ki ama DDoS'u engelleyen şey DONANIM değildir. Biz burada bunu tartışıyoruz :) ve sen "ehehe, DDoS yazılımsal olarak ENGELLENEMEZ." diyorsun.
Yazılımsal olarak IPTables i kastetmiştim, Engelleyen yazılımdır ancak ek donanım kullanmak zorundadır(yüksek trafik). Sadece yazılım ile engellenemez(IPTables).

Ddos un engellenemediğide bir gerçek, Sonuç olarak ddos engellenemez hafifletir.
DDoS engellenemediği için, "ehehe, DDoS yazılımsal olarak ENGELLENEMEZ." Bu gayet doğru bir cümle.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazılımsal olarak IPTables i kastetmiştim, Engelleyen yazılımdır ancak ek donanım kullanmak zorundadır(yüksek trafik). Sadece yazılım ile engellenemez(IPTables).
Kullandığın donanım çok iyiyse ek donanım kullanman gerekmez bu bir. İkincisi IPTables ile gayet ve gayet DDoS'un önüne geçebilirsin. (Tabi ki çok yüksek saldırılara karşı çok yüksek kalitede bir makineye ihtiyacın olacaktır.) Yazılımsal diyerek tüm yazılımları kastetmiş oluyorsun üstelik arkasından donanımsal olarak önleme adı altında yazılımsal olarak nasıl engelleneceğini açıklıyorsun. Daha fazla tartışmayalım benim haklı olduğum ortada. Ha dersen ki hayır ben haklıyım özelden yaz burayı kirletmeyelim. @OP kısacası Nitrado sana bu konuda yardımcı olmuyorsa DDoS engelin yok.

"Ddos un engellenemediğide bir gerçek, Sonuç olarak ddos engellenemez hafifletir.
DDoS engellenemediği için, "ehehe, DDoS yazılımsal olarak ENGELLENEMEZ." Bu gayet doğru bir cümle."

Sen bunu bu işle uğraşan kişilerin bulunduğu bir forumda yaz seni kovalasınlar.

janjel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kullandığın donanım çok iyiyse ek donanım kullanman gerekmez bu bir. İkincisi IPTables ile gayet ve gayet DDoS'un önüne geçebilirsin. (Tabi ki çok yüksek saldırılara karşı çok yüksek kalitede bir makineye ihtiyacın olacaktır.) Yazılımsal diyerek tüm yazılımları kastetmiş oluyorsun üstelik arkasından donanımsal olarak önleme adı altında yazılımsal olarak nasıl engelleneceğini açıklıyorsun. Daha fazla tartışmayalım benim haklı olduğum ortada. Ha dersen ki hayır ben haklıyım özelden yaz burayı kirletmeyelim. @OP kısacası Nitrado sana bu konuda yardımcı olmuyorsa DDoS engelin yok.
DDoS engellenemez hafifletilir. özel mantıklı.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Beyler Sunucuma Ddos Ve Crash Atiyorlar Ara sira nasil engelleyebilirim acil
Cloudflare gibi bir sistem, bir e posta sevisi veya bol kazançlı çevrim içi alışveriş sitesi olmadığınıza göre saldırganların DDoS atma zahmetinde bulunmamaları olasıdır. Saldırganlar zaten crack bir Minecraft sunucusuna saldırmak için DDoS gibi yasal riski olan bir işlemi de gerek görmezler bunun yanında büyük bir trafik yaratmaya da ihtiyaç duymazlar. Gerek oyunun getirdiği açıklar, gerek eklenti açıkları, gerek proxy sunucunuza uğramayan girişler, gerek hatalı kişisel paylaşımlarınız, gerek crack sunucuya sahip olmanız nedeniyle karşı karşıya kaldığınız botlar vb. ile sunucunuzu ziyaretlere kapatmanıza sebep olabilirler. MC hostingleri hiç tavsiye etmedim, etmem de. Nitrado almışsanız, güvenliği bir nebze arttırmanız için firewall sistemini aktif etmeniz işe yarayabilir. Nitrado'da çalışmış olan yetkili bir arkadaşım, kurucuların kesinlikle bu ayarı es geçmemeleri gerektiğini söylemişti.
Genel olarak bilinen eklentiler yukarıda da yazılmış, bu eklentiler haricinde sunucular için gerçekten güvenlik önlemi niteliğinde eklentiler internette mevcut, birazcık kurcalamak gerekiyor. Ayrıca eklentiler dışında bazı ufak metotları da gözden kaçırmamak gerekiyor.