Deadly Battles in Youtube !!!

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Deadly Battles Kanalından Hepinize Merhaba Arkadaşlar Benim Adım İlker Benim Adım Alper...

Girişini Yaptığımız Youtube Kanalını Tanıtacağım Arkadaşalr
*23 Nisan 2015 Tarihinde Kurulduk
*An İtibariyle 36 Abonemiz Var
*Kanalımız Servere Sahiptir [İP=deadlybattles.minecraft.to]
*Kanalda Toplam 10 Adet Video Vardır

Kanaldan Bazı Görüntüler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kanal Linki:

Kanal Linki:

Kanal Linki:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Reklam yapmak iyidir, ama bu forumda değil. Kötü yorumlar alabilirsin :/
*Kanalı beğendim*

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne tür Yerlerde Yapabilirim Sence ?[DOUBLEPOST=1434531304,1433589886][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1436565871][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1437080760][/DOUBLEPOST]+

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Tamam iyisinden bi kanal açmışsın ama bunu MinecraftTV bölümünde yayınlaman lazım. Forumda güncelleme sadece 24 saatte bir kez yapılabilir diye hatırlıyorum (Ki yasaklanmış bile olabilir güncellemek). Konunu birazdaha düzenlersen (İlgilli Bölüme Taşırsan) daha rahat tanıtım yapabilirsin

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server zaten bizim Kanala aittir. Orda gözüküyodu söylemekten bir zarar gelemzki[DOUBLEPOST=1437129607,1437129536][/DOUBLEPOST]
Tamam iyisinden bi kanal açmışsın ama bunu MinecraftTV bölümünde yayınlaman lazım. Forumda güncelleme sadece 24 saatte bir kez yapılabilir diye hatırlıyorum (Ki yasaklanmış bile olabilir güncellemek). Konunu birazdaha düzenlersen (İlgilli Bölüme Taşırsan) daha rahat tanıtım yapabilirsin
Teşekkürler gerekli yere daha düzenli bir konu açabilirim. Yorumunu dikkate alıcam