DeadPool Filmi Hakkında Ne Düşünüyorsun?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü konumda benimde merakla beklediğim bir film olan
Ve Fox'un haklarına sahip olduğu DeadPool filmi hakkında konuşacağız.
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Deadpool en ilginç karakterlerden olmasına rağmen

X-Men Başlangıç filminde çok hafif kalmış bir karakterdi
ve hikayeleri biraz farklıydı.
İlk fragmanı olan araba sahnesiyle çok tutulunca devamı getirildi hadi gelin izleyelim
Türkçe Altyazılı
Film yüksek ihtimal +18 olarak yayınlanacak ve Türkçe çevirisi insanımıza
yabancılar hiç küfretmiyor dedirticek
Türkçe altyazılı fragmanda anlayacaksınız Yani mother---- küfrü lanet olası diye çevrilecek .s
----------------------------------------------------
İzleyene kadar kıyamet kopmaz inş.
maxresdefault.jpg

Son düzenleme:

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Film inşallah hemen çıkar.

DeadPool'u çok severim niye ?

DeadPool benim kafadan bir karakter ondan her şeyi makaraya alan abaza vb. :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Marvelde kahraman bitmez, DC gibi üç beş karakteri yok Marvel'in :D Sırf Deadpool and Cable çizgiromanında 50 tane falan saydım ben :D
Hayır demek istediğim insanların yakından tanıdığı Çizgiroman okuyucuları elbet bilgili olur ama piyasada tutması için hikayesiyle vs süper olması lazım bilinmez bir karakterin ve dc için dediklerin doğru Batman-Superman-WonderWoman(solosu çıkmaz .-.) aquaman fln.Asıl sıkıntı adamlar 2018e film ayarlamış kıyamet koparsa ya .s

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır demek istediğim insanların yakından tanıdığı Çizgiroman okuyucuları elbet bilgili olur ama piyasada tutması için hikayesiyle vs süper olması lazım bilinmez bir karakterin ve dc için dediklerin doğru Batman-Superman-WonderWoman(solosu çıkmaz .-.) aquaman fln.Asıl sıkıntı adamlar 2018e film ayarlamış kıyamet koparsa ya .s
DC deki bayan karakterlerin memeleri güzel :(

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0