- En iyi cevaplar
- 0
saol knk inş arkadaşlarla aynı odaya düşerm :/O son seste ben güldüm la. Hala da gülüyorum ._.[DOUBLEPOST=1439812436,1439812183][/DOUBLEPOST]Bu arada etiketler .-. (Haydi kolay gelsin sana lisede .-.)
saol knk inş arkadaşlarla aynı odaya düşerm :/O son seste ben güldüm la. Hala da gülüyorum ._.[DOUBLEPOST=1439812436,1439812183][/DOUBLEPOST]Bu arada etiketler .-. (Haydi kolay gelsin sana lisede .-.)
inş senle aynı odaya düşmem .ssaol knk inş arkadaşlarla aynı odaya düşerm :/
tekirdağ fen lisesi gel krdş yiyosa akfdlşksgfjginş senle aynı odaya düşmem .s
ah şu kahrolası hoparlörler dostumEkleme 3: Höperlörlerin bozuk olma keyfi.
çığlığı duymadım .s
Duymadıysan onun çığlık olduğunu nereden biliyorsun?!Ekleme 3: Höperlörlerin bozuk olma keyfi.
çığlığı duymadım .s
Duymadıysan onun çığlık olduğunu nereden biliyorsun?!
tövbe tövbe en sondaki ses neydi la öyle insafa gel be kulaklık takılı full sesti
40 ta bile bile kendim izledim titredm o denli ghastın sesi
O son seste ben güldüm la. Hala da gülüyorum ._.[DOUBLEPOST=1439812436,1439812183][/DOUBLEPOST]Bu arada etiketler .-. (Haydi kolay gelsin sana lisede .-.)
Ama hepsi ses diyor , çığlık demiyor .sOlmadı
İçime doğdu krdş.Ama hepsi ses diyor , çığlık demiyor .s
İçinde doğan başka bir şey yok mu .sİçime doğdu krdş.
İçinde doğan başka bir şey yok mu .s
krdş reyal insan mı bu (yapamadı heralde sıvıyor asfdfl)Sesler ile karakterin adım atması olmamış. Ayrıca kollarda geriye gidince niye bükülüyor kollar geriye gittiğinde açılmaz mı?
aslında amacım o korkuyu vermekti yürümek bahane korku şahaneEren gene çosturuosun bakıorum... Ama bişi diecem deadpool okadar yavaşmı yürüo![]()