-Death Note- Bölüm 4

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açılış Müziği

İnanış ve Sahiplik.

Arkamı döndüğümde kocaman bir yaratik bana bakıyordu.Öyle çok korktum ki sandalyeden düştüm.

S: Shinigami[Ölüm Meleği]
B: Ben

S:Beni gördüğüne sevindin mi insan?
B:Nesin sen lütfen bana zarar verme!?
S:Merak etme insan,sana zarar vermeyeceğim.
B:Hıı?
S:Ben o defteri kaybeden Shinigamiyim.
B:Shinigami'mi? Oda ne?
S:Ben bir Ölüm Meleğiyim.
B:Ölüm Meleği mi!? G..Gerçek miymiş?
S:Ne? İnsanların böyle düşünme kabiliyetlerine sahip olduklarını bilmiyordum.Sanırım çok şaşırdın.Benim adım Ryuk.
B:Evet Ryuk.Şaşırdım.Şimdi bana ne yapacaksın? Ruhumumu alacaksın?
S:Hah,biz Ölüm Melekleri insanların ruhunu almayız.Hele Dünya'da.
B:?
S:Biz Shinigamiler senin elindeki deftere,kendi boyutumuzdaki bir boyuttan insanları gözetleriz ve onların issimlerini biliriz.Deftere issimlerini yazdığımızda 40 saniye sonra ölürler ve öldürdüğümüz kişilerin kalan ömürleri biz Shinigamilere geçer.

Shinigami'ye baka kalırım.Sanki beni öldürecekmiş gibi baktığı için çok korkuyordum.Yavaşça sandalyeme otururum.

B:Sanırım anladım.Şimdi defteri benden alacaksın ve kendi boyutuna döneceksin ve orada beni öldüreceksin.
S:Hayır,insan defteri alıp seni öldürmeyeceğim.
B:Hı?
S:Eğer defter insan dünyasına düşerse o defter insan dünyasının malı olur.Eğer bu kurala uymayıpta defteri alan Shinigamiler,Efendimiz tarafindan cezalandırılırlar.
B:Nasıl yani?
S:Kısacası defteri dünyanıza düşürdüm ve sende onu buldun.Artık defterin yeni sahibi sensin.
B:Yeni sahibi mi?
S:Evet insan doğru duydun.Ama birilerini öldürmende yardım edeceğimi sanıyorsan fena yanılıyorsun.
B:Ne?
S:Biz Shinigamiler,insanları öldürmek için yaratıldık.Eğer onlara yardım edersek ölürüz.
B:Yani sen gerçek olduğuna göre ve bana anlattıklarına göre bu defter,gerçek.
S:Aynen öyle insan.

Ryuk'un anlattıklarından sonra artık düşünmeme gerek kalmamıştı.Defter Gerçekti.

Bölüm-5 Yakında.