-Death Note- Bölüm 5

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açılış Müziği

İnanlır Gibi Şey Değil

Ryuk'un anlattıklarına göre bu defter gerçekti.

S:Shinigami(Ölüm Meleği)
B:Ben

B:Bu defteri kullanmanın bir bedeli yok değil mi?
S:Hıı?
B:Bu defteri kullanırsam sana bir şey ödeyecekmiyim diye soruyorum.
S:Evet insan bir bedeli var.
B:Ne?
S:Senin ölüm zamanın gelince, seni ben öldürmüş olacağım.Bu Shinigami ve defteri kullanan insanlar arasında yapılan anlaşmadır.
B:Ne!?!
S:Evet insan doğru duydun.Öldüğünde deftere ismini yazmış olacağım.

Ryuk'un bana söyledikleri çok şaşırtıcı birşeydi.Ama normaldi çünkü o bir Ölüm Meleğiydi.Adı üstünde zaten öldürmek için yaratılmış.

Birbirimize bakışarak öyle kalırız.Dostum gerçektende çok korkutucu bir şey.Gözlere bak aman allahım.O ne biçim göz be öyle!

S:İçinden ne dediğini duyabiliyorum insan.
B:!!??
S:Beni bu kadar hafife alma bence.Biz shinigamiler sadece deftere insan yazarak öldürmeyiz.Bizim daha fazla doğaüstü güçlerimiz vardır.
B:o zaman ispatla.
S:Tamam,peki.Şimdi senin ismini yaşını nerede doğduğunu ve kalan yaşam süreni başının üstüne görebiliyorum.
B:Ha!?
S:Biz Shinigamilerin gözleri normal göz değildir.Özel bir gözdür.Bu gözler sayesinde insanın başının üstünde bütün bilgilerini(yaşını kadın mı erkek mi olduğunu vb. şeyler)görebiliyorum.Sana şimdi ne kadar yaşam sürenin kaldığını söylerdim ama bunu ne yazıkki yapamam.Bunu hiçbir ölüm meleği yapmamıştı daha önce.
B=Bu defter hakkında bana daha fazla şey anlatsana.
S:Normal bir insan öldüğünde,cennete ya da cehenneme girer değil mi?
B:Evet.
S:Hah,defteri kullananlar değil ama.
B:Ne?
S=Defteri kullananlar öldüğünde cennete ve ya cehenneme giremezler.Sonsuza kadar yok olurlar.Defteri ne kadar kullanırsan ömrünüde o kadar kısaltmış olursun.
B:Yani ben ne kadar kişi öldürürsem o kadar fazla ömrümmü azalıyor?
S:Eeeveet.

Bölüm 6 Yakında.